Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spolecznik_79

Kto jeszcze nie oddał 1% ?

Polecane posty

No właśnie, kto z was taki leniwy że nie oddaje 1% na Organizacje Pożytku Publicznego?? Przecież pieniądze wtedy przepadają i trafiają do fiskusa!

Gość ąwłar
a co cie obchodzi gdzie przekazuje swoj 1%? chcesz podac namiar na jakas marna instytucje to zrob to od razu, a nie czaisz sie jak pies do jeza:o

Gość nie ma mnie dsds
Jeśli tak bardzo interesuje cie gdzie przeznaczyłam mój 1%, to przeznaczyłam go na szkolenie adeptów do szkółki żużlowej w naszym mieście :) nie będę dawać na złodzieji którym zawsze pieniędzy brakuje, a na wypłatymają gruuube tysiące podczas gdy ja dostaje 1,500 i to niezawsze.

To bardzo pięknie z Twojej strony że dałaś na tak szczytny cel. I do tego lokalny, więc wiesz na co dajesz. Warto budować tzw. społeczeństwo obywatelskie i angażować się w życie naszych lokalnych wspólnot. Pierwszy krok możemy zrobic choćby dając 1% na organizację którą lubimy. Poza tym gdyby każdy znalazł w naszym kraju organizację którą lubi i ceni i poświęcił dla niej choćby kilka godzin w tygodniu, kraj by na tym wiele zyskał.