Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coemi

Faceci korzystający z tirówek

Polecane posty

Gość coemi

Ciekawi mnie jak faceci korzystający z tych "usług" podchodzą do tych panienek. Czy pieścicie te panie w trakcie numerku? Czy one dają coś z siebie czy po prostu wypinają tyłek myślą o "zarobionej" kasie i czekają aż gość skończy? Co wam daje taki pusty akt?

To trochę jak publiczna toaleta. Płacisz 50 PLN za "wejściówkę", spuszczasz się i idziesz dalej. Chodzi po prostu o to żeby się wylać.

Gość agata bbbb
chodzi pewnie o to im zeby sie spuscic i zlapac jakas chorobę bleee

wiecie co? jak jeszcze potrafię zrozumieć facetów korzystających z prostytutek w agencjach, gdzie każdy idzie pod prysznic jest względna higiena i jakieśtam środki ostrożności to już kompletnie nie potrafie zrozumieć facetów korzystających z tirówek :o stoi taka cały dzień w upale, bzyknie ją kilku/kilkunastu facetów... po kazdym sie podetrze nawilżaną chusteczką albo chlapnie wodą z butelki (albo nawet i nie!) i przypuśćmy gościu że jesteś ten 15 sty z kolei :o fajnie tak? nie no zerzygam sie :o

kazdy tirowy wali stoi calymi dniami w lato spocona jak szczur!kazdy 1 lepszy sie zatrzymuje czy to brudas nie ogolony ze wsi czy tez pijak oblesny.Zaliczaja ja 10-20 facetow dziennie kazdy swoja sperme wstrzykuje i takiej to pizda musi smierdziec!a wy jeszcze najchetniej minetke byscie takiej smierdzacej kurwie zrobili!znajdzcie sobie laske fajna co lubi sie ruchac z czego moglibyscie miec korzysc a nie 1 lepsza z ulicy ruchana przez psa czy kota.Czy raczej nie stac was na taka?

Gość coemi
Do Monika_32 No więc właśnie dlatego pytam facetów, bo jednak wydaje mi się, że jednak mimo wszystko brzydzą się tego czy tamtego ale mimo wszystko to robią. A właśnie może są faceci którzy nie brzydzą się wcale? Wiadomo, że my kobiety podchodzimy do seksu inaczej (a przynajmniej większość oczywiście normalnych kobiet), my z reguły musimy coś czuć do osoby z którą współżyjemy jednak jak widać faceci mają inaczej. Ale myślę, że i facet inaczej traktuje sex z osobą która go kocha bo wiadomo, że taka kobieta oprócz tego, że będzie czerpać sama przyjemność z samego aktu to jeszcze będzie starać się zadowolić swojego partnera i będzie robić to z uczuciem a taka dziwka? Jakie może mieć uczucia do faceta, który płaci jej za to a widzi go powiedzmy pierwszy raz... Robi to pewnie mechanicznie, więc co za spełnienie może być z takiego aktu? Czym w takim razie różni się sex z taką od zrobienia sobie samemu dobrze?

Gość coemi
Do Monika_32 No więc właśnie dlatego pytam facetów, bo jednak wydaje mi się, że jednak mimo wszystko brzydzą się tego czy tamtego ale mimo wszystko to robią. A właśnie może są faceci którzy nie brzydzą się wcale? Wiadomo, że my kobiety podchodzimy do seksu inaczej (a przynajmniej większość oczywiście normalnych kobiet), my z reguły musimy coś czuć do osoby z którą współżyjemy jednak jak widać faceci mają inaczej. Ale myślę, że i facet inaczej traktuje sex z osobą która go kocha bo wiadomo, że taka kobieta oprócz tego, że będzie czerpać sama przyjemność z samego aktu to jeszcze będzie starać się zadowolić swojego partnera i będzie robić to z uczuciem a taka dziwka? Jakie może mieć uczucia do faceta, który płaci jej za to a widzi go powiedzmy pierwszy raz... Robi to pewnie mechanicznie, więc co za spełnienie może być z takiego aktu? Czym w takim razie różni się sex z taką od zrobienia sobie samemu dobrze?

no własnie zgadzam się z wami ale musicie wziąć pod uwagę że są to faceci na ogół tacy którzy maja problemy z relacjami damsko - męskimi ,albo nie mogą znaleźć stałej partnerki albo partnerka jest tak nim zestresowana że nie może się otworzyć są takie które nawet nie potrafią rozbierać się przy mężu bo je to krępuje Tirówki muszą zarabiać i pewno mają klientów i nie winię ich za to ale nasz rząd który nie potrafi z stworzyć takich przepisów które ułatwiały by tworzenie miejsc pracy dla kobiet bez zawodu

Gość coemi

Gość coemi
do dobry doradca Może i masz racje, że w większości są to faceci, którzy nie potrafią zbudować stałych związków bądź faceci, którzy nie są zadowoleni z życia seksualnego ze swoją partnerką. Ale zdarzają się i faceci, którzy mają stałą partnerkę i udane życie seksualne... Ponadto nawet facet z nieudanym życiem seksualnym ale jednak jakimś tam zastanawiam się czego szuka na trasie bo przypuszczam, że choćby nawet najgorsza ale stała partnerka włoży w sex więcej uczucia niż taka lafirynda. Czy faceci nie czują się puści po takim kontakcie?

Gość gość
Właśnie dziś zaliczyłem tirowke obciagla mi do końca. Była bardzo ładna i młoda czego nie mogę powiedzieć o swojej żonie :(

Gość gość
Powiem wam tak korzystaja z uslug tirówek faceci ktorzy maja nieuane zycie seksualne albo nie maja partnerki zyciowej lub nie mogą znaleźć bo nie są zbyt atrakcyjni dla kobiet i sa juz tym wszystki zmeczeni wiec idzie taki do tirówki mowi co chce płaci i ma a to ze taka nie przyłoży sie do tego to sorry taki jest biznes sam skozystałem z takiej uslugi zycie mam takie jakie mam nie wygladam nawet jak przecietny kowalski i raczej nie bede miał dziewczyny ani zoby wiec chociaż nie bede do konca zycia prawiczkiem heh