Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poCoPoCo

Dlaczego facet chce wzbudzic zazdrosc u partnerki?

Polecane posty

Gość poCoPoCo

wytlumaczcie mi logicznie.Po co facet bedac w zwiazku mowi do swojej kobiety takie rzeczy: 1)widzialem zajeb .... laske ,w jej oczach bylo widac ze chce sie ze mna (....) 2)mowi ze podoba sie mu bardzo duzo dziewczyn 3)oglada sie za innymi 4)komentuje inne powiedzcie,czy to jest kiepskie poczucie wartosci????? Bo mnie to smieszy.......coraz bardziej... Uwazam ze w pewnym wieku i w powaznym zwiazku pewne rzeczy sa hmmm...nie na miejscu...? moze sie myle...wytlumaczcie mi to

Gość sama już niewiem
troche nie ładnie się zachowuje ja bym z tego zlewała i po złości odpłaciła się tym samym niech poczuje się w twojej sytuacjii, prubuje z siebie bustwo zrobić jaki to nie on wspaniały hehe

1)widzialem zaj** .... laske ,w jej oczach bylo widac ze chce sie ze mna (....) może wcale nie była taka zajebista jak mówił ? 2)mowi ze podoba sie mu bardzo duzo dziewczyn mnie też sie podoba mnóstwo kobiet i co z tego? 3)oglada sie za innymi tak już mamy,ze za ładna zgrabna zawsze sie obejrzymy czasami dyskretnie czasami nie :) 4)komentuje inne co komentuje?

Gość poCoPoCo
dokladnie.......ja juz sama nie wiem jak reagowac.... Na poczatku sie zloscilam a teraz sie smieje z tego...... tylko nie wiem co jest grane.... Jestem zdbana ,uwazam ze ladna .....,wielu facetow sie za mna oglada,a on jest raczej przecietny...mimo to kocham go nieziemsko... Tylko ze on sie tak jakby odgrywa (tylko za co?) a ja nie wiem jak na to reagowac...jak rozwiazac ten problem.....

Gość poCoPoCo
Regres kazdy sie oglada za fajna laska.... Ja tez sie ogladam jak wiedze jakas ladna dziewczyne....:-) Ale z szacunku dla niego nigdy przy nim nie obejrze sie za facetem!nie chce robic mu przykrosci!!!!!!!! A on ? Jak jest sam niech sie oglada ale jak jest ze mna to po cholere...... pytasz jak komentuje... opowiada jakie to widzial dziewczyny,jakie laski.... jaja blondi szla,jaka niunia...itd Bawi mnie to :-) Ale teraz zaczynam nad tym myslec...o co kamman ? Powoli robi sie z tego czarny humor....

,wielu facetow sie za mna oglada" wiec sama widzisz że to normalne:)

Gość poCoPoCo
tak normalne tylko po co na sile chce wzbudzic zazdrosc??????? po co opowiada jakies historie i tworzy dziwne opowiastki????? Czy wina tkwi we mnie??? Moze za malo go chwale? moze ma jakis kompleks... Staram sie zawsze mowic ze jest dla mnie zajeb...ze jest najlepszy ze mi sie podoba....W ostatnim czasie moze za rzadko.....:-( Czy to moze byc powodem potrzebuje obiektywnej opinii

Jak jest sam niech sie oglada ale jak jest ze mna to po cholere" wiec pogadaj z nim i powiedz mu grzecznie i stanowczo że nie życzysz sobie by w twojej obecnosci komentował i ogladał sie z innymi kobietami bo uwazasz takie zachowanie za obsceniczne i niekulturalne wobec twojej osoby czasami jest tak że takie zachowanie jest bezwarunkowe i za bardzo nie mamy na nie wpływu , i na to juz nic sie nie da sie poradzic

Gość poCoPoCo
Regres Nie raz prowadzilam z nim na ten temat rozmowy... Na spokojnie i nerwowo,na setki sposobow. Powiedzialam ze mnie to rani,ze boli,ze czuje sie z tym zle,ze jest to troche przykre,ze czuje ze on nie ma szacunku wtedy do mojej osoby...Rowniez mu tlumaczylam ze wiem ze normalne jest ogladanie za innymi kobietami/facetami ale niech to robi jak nie jestem przy nim!I niech to dziala w dwie strony! Nie dalo to skutku ,robi to ciagle....Uwierzcie ze dalabym spokoj gdyby obejrzal sie sporadycznie za jakas mega laska w mojej obecnosci ,ale jesli widze ze byle pipka jest dla niego obiektem zainteresowania no no wybaczcie ale z sil opadam............. nie wiem czy to taki typ faceta czy po prostu czuje sie niedoceniony... przykro mi bo chcialabym zeby czul sie jak najlepiej ze mna...dla mnie jest najprzystojniejszy i najcudowniejszy patrzac przez pryzmat milosci do niego

autorko masz takiego samego walikonika jak ja:) a jesli zaczniesz sie zloscic ze on nie potrafi zyc bez innych bab to bedzie ci na przekor robil! Czy sledzisz go czy wali sobie po kryjomu????mysle ze o tym nie wiesz nawet

Gość poCoPoCo
dokladnie...zauwazylam ze robi mi na przekor :/ Dlaczego go kocham...dobre pytanie..... Kocham ,kocham za wszystko,za to ile dal mi milosci ,jaki byl dobry.....Kiedys byl dla mnie idealem pod wzgledem uczuciowym,ogolnie charakteru...Ale cos pęklo ....w nim.tylko co?moze nie radzil sobie z zazdroscia i zaczal w ten sposob robic mi na zlosc??? Ja nigdy swiadomie nie skrzywdzilam go ...tylo na niego "tak" patrzylam tylko jego pragnełam... Dlatego staram sie ile mam sil zeby to ratowac

oN WIE ze teraz jestes jego wlasnoscia:)a jak ci dzieci zrobi to dopiero zacznie ci rogi pokazywac:)na poczatku maz mnie kochal,nosil na rekach nawet,kupywal mi perfumy chociaz to zadna okazja nie byla a teraz po 10 latach? sadzil ze nie zasluzylam sobie nawet na kwiatka na dzien kobiet czy na bombonierke na walentynki:) zapomnialam co to jest prezent..........nie dostaje juz ich..........przeciez lepiej wydac na gazetke erotyczna niz kupywac babcie kwiata ktory za 2 dni zwiednie:)

Gość poCoPoCo
Monia nie zalamuj mnie :-( :P Ja wiem ze tak zazwyczaj jest ze facet czy kobieta nudzi sie po jakimsc czasie....Ale ja mam jakas nadzieje....Chce robic wszystko zebym go ciagle pociagala,zeby mnie kochal.....Moze to jest glupie,pewnie jet....taka juz ich chyba natura.....:-( Jesli za jakis czas mam w jego oczach czy w oczach jakiegokolwiek faceta stac sie szara mysza i baba od sprzatania to ja tak nie chce :-/ chyba wole zostac singielka..... Czemu to zycie takie podle...

nad interpretujesz sobie koleżanko i naciągasz pewne fakty To ze sie obejrzy za jedna czy za druga nie czyni go zaraz psem na baby który wszystko przelatuje jak chce ... Jestem pewien że go pociagasz i podniecasz , inaczej nie było by was i nie było by tego tematu .... topik brzmiał by zgoła inaczej ;)

On z W-wy dlaczego go kochasz?" Miłosc to nie biznes , nie kocha sie za coś ale pomimo :D

Gość poCoPoCo
Regres,jesli mogę,prosze odpowiedz mi na to pytanie.Czy ty jako facet uwazasz,ze powinnam odpuscic,nie czepiac sie jego ogladania za innymi ,komentowania itd? Mylisz ze wtedy sobie odpusci? Bo moze ja dolewam oliwy do ognia tym?

Gość poCoPoCo
?????

.Czy ty jako facet uwazasz,ze powinnam odpuscic" Myślę ze tak :) Skoro rozmowa nie pomaga po prostu to olej Tylko jest pytanie ...czy dasz radę? ;) Ignorancja i nie podsycanie tematu czasami może przynieść zmiany... NIe zawsze ale czasami może...

Gość poCoPoCo
ok dzieki.... tylko sa dwa rozwiazania,albo da spokoj,albo zacznie je "macac" nie tylko wzrokiem 😭 poki co ja daje spokoj 🖐️

tylko sa dwa rozwiazania,albo da spokoj,albo zacznie je "macac" nie tylko wzrokiem" od rzucania wzrokiem i jałowej gadki do czynów jest baaaaardzo daleka droga;)