Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malVinnnnna

co zrobić żeby sie ośmielić przed facetem który okrutnie mi sie podoba ?

Polecane posty

Gość malVinnnnna

jak z nim rozmawiam to jestem wręcz sparaliżowana i speszona co zrobic żeby normalnie sie zachowywać...bo jestem komunikatywna, fajna a przy nim tracę język w gębie :-O

Gość no to sie zakochalas hahah
nic nie rob,po prostu badz soba i tyle...pomysl sobie ze to zwykly kolega i tak go traktuj a nie jak jakiegos bozka:)faceci lubia dziewczyny ktore sa normalne,nie zadzieraja nosa,z ktorymi mozna porozmawiac posmiac sie i ktore sie pewne siebie tzn wiesz tak zdrowo pewne siebie a nie pawieeeee.

Gość malVinnnnna
tak sobie zawsze postanawiam , będę na luzie itp a z naszej rozmowy wynika goowno, ja skrępowana ,on też, czasem język mu sie poplączę a ja sie śmieję :-O za to z innymi jak rozmawiam to jest super

Gość malVinnnnna
ale on jest tak zabóczo przystojny...że dech zapiera :(

Gość wong lui
przynieś ze sobą kobre i przystaw mu do krocza . W ten sposób kobra zacisnie swoje zeby wokół jego worka mosznowego . Co spowoduje ze chłopak okaże ci zainteresowanie .

Gość malVinnnnna
nie jest napakowany, jest normalny i wysoki, nosi prostokątne okularki ..śliczny

Gość joe le taxi.
Mam ten sam problem :(

Gość wong lui
nie jest napakowany, jest normalny i wysoki, nosi prostokątne okularki ..śliczny tak jakbym czytał o sobie : /

Gość malVinnnnna
z tego wszystkiego straciłam apetyt :( i wszyscy zauważyli że schudłam ...taka jestem zauroczona

Gość wong lui
i wszyscy zauważyli że schudłam .. zjadłaś tasiemca . Mozesz sie cieszyć .

Gość malVinnnnna
nie mam żadnych pasożytów ciekawe czy coś z tego wyjdzie...bo obawiam się że w związku z moim paraliżem i jego - do niczego nie dojdzie między nami :-O

Gość joe le taxi.
Mi sie tez podoba jeden osobnik ale nie wiem jak zagadac do niego

Gość gupia babo tylko sex ci
we lbie

Gość wong lui
w razie problemow zaoferuj mu laske i zlap go na dziecko .

Gość Owszem,grozi kara.
zazwyczaj wspolne zainteresowania rozwiazuja jezyki,rozmawialiscie o swoich upodobaniach,pasjach,hobby?

Gość malVinnnnna
zagadanie zależy od okoliczności, czy to praca, szkoła, podwórko ale zawsze trzeba się tego podjąć i pokonać lęk i obawy bardziej na luzie ja ze swoim obiektem marzeń rozmawiam ...raz lepiej raz gorzej wydaje mi sie że mu sie podobam ale 100 % pewności nie mam chyba jestem w jego typie też ..pracują inne laski a on zawsze do mnie idzie, ze mną coś załatwia

Gość wiesz co wez go
i pocaluj i sie zakonczy twoje cierpienie bo po pocalunku juz sie inaczej ze soba rozmawia,Moze wyjdzcie na piwo i potem tak spontanicznie po prostu go pocaluj a potem zwalisz na alkohol hahaha ja tak zrobilam i jest juz moim mezem od 6 lat:)To bylo po drinku,podobal mi sie i po prostu go pocalowalam i na tym sie skonczyly moje meczarnie i zaczal nowy lepszy etap znajomosci:)do dzis sie smiejemy jak to wspominamy ze go pierwsza pocalowalam.

Gość malVinnnnna
zjadłabym go :-O

Gość Ogorki wiosenne gruntowe
Jakbym czytala o sobie:) Jak dal sie wreszcie namowic na spotkanie prywatne to jezyk stanal mi kolkiem i tak sie spielam, ze do tej pory mi glupio:O

Gość malVinnnnna
kiedyś wspomniał że chciałby mnie zaprosić na wspólną kolację powiedział a ja cała w skowronkach jeszcze nie zaprosił ...tylko powiedział że chciałby może tam doszłoby do pocałunku i wtedy wiedzielibyśmy na czym stoimy :-O

Gość no to na co czekasz
umow sie,wypij drinka albo piwo i pocaluj i dupa ze ty pierwsza,to nie sredniowiecze a potem zawsze mozesz przeprosic ze to alkohol tak podzialal bo inaczej bys tego nie zrobila:)

Widzisz to masz twardy dodów, ze cos wisi w powietrz:) Jakas miete przez rumianek do Ciebie czuje:) To juz cos U mnie to jest tak, ze facet raczej ma lub chce miec mnie za kumpele, a ja doszukuje sie dowodow na to, ze poodbam mu sie jako kobieta:O Desperacja:O

Gość malVinnnnna
jesteśmy w swoim typie i tyle jestem mała filigranowa , noszę wysokie obcasy i kobieco sie ubieram zauważyłam że takie mu sie podobają nie muszę być miss ...uroda to pojęcie względne

Gość malVinnnnna
kiedyś przyszedł do mnie do biura i zapytał -dałabyś mi ? a ja cała czerwona sie zrobiłam a on - dałabyś mi te dokumenty z wczoraj, proszę cię i proszę już tyle dni i on sie śmieje do mnie zalotnie a ja też bosz :-O

Gość kjkjkjhjhhk
ruchac ci sie chce ?

Wiesz ja mysle, ze on postrzega Twoja niesmialosc jako cos uroczego i dziewczecego:) To nie jest wada, a faceci podobno lubia kobiety niesmiale:)