Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek23

co wyjdzie jesli uzyje blondu na farbowane brazowe wlosy?

Polecane posty

Gość groszek23

blond ma rozjasnic o 2-4 tony czy wyjdzie i rudy czyjasniejszy brazik?

Gość rudy wyjdzie

Gość groszek23
no sama chcialam jakies pasemka..ale sie troche boje.mam do wyboru albo rozjasnic albo przyienic wlosy do czarnego

Gość groszek23
ok zrozumialam....a z innej beczki sluchajcie gdzie jest data waznoci farb na opakowaniu :/nie moge znalezc.cos sie stanie jak pofarbuje po terminie?

próbuj, najwyżej zamalujesz na ciemno, a gdyby wyszedl Ci rudy to daj mi znac, bo ja tez mam brązowe, chcę na rudo, ale jak maluję rudą farbą to nic nie widać praktycznie.

szukaj szukaj, bo na każdym pudełku może być gdzie indziej. sprawdź na tym co masz w srodku, na tubkach i innych saszetkach? raczej nic sie nie stanie, pod warunkiem, że nie jest długo przeterminowana, ale farby mają kilkuletni okres ważności, więc mało prawdopodobne jest, żeby była przeterminowana

Gość moniaxxxx
zafarbowanie z ciemnego na jasny nic nie da,farba nie złapie,zeby rozjasnic musiałabys użyc rozjasniacza,ale to oczywiscie niszczy bardzo włosy...nie lepiej miec zdrowe naturalne?

Gość groszek23
no tak tylko ze moje naturalne sa ciemniejsze od tego brazu ktory mam obecnie.mam czarna farbe ktora pewnie wyrownalaby jao koloryt ale moja cera jest jasna i dlatego sie boje.jasna cera i oczy to pasuje tutaj jasniejszy kolor wlosow.ale ja wlosy mam naturalnie ciemne pod czarne podchodzace i nie wiem co robic...poradzcie!

Nie, na czarno to nie maluj, będziesz wyglądać jak trup, albo jak emo czy jak oni się tam zwą. Możesz spróbować tym blondem, ale też mi się wydaje, że to nie złapie w ogóle. Chyba, że jest to rozjaśniacz, ale z rozjaśniaczem ja bym samodzielnie przy ciemnych włosach nie ryzykowała, bo jakiś zielony Ci wyjdzie albo inne niewiadomo co :)