Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaxaaaa

zniknely moje wszystkie dane na koncie internetowym!!!

Polecane posty

Gość wkurzonanamaxaaaa

Weszlam przed chwila na moje konto bankowe, wpisujac poprawnie login i haslo! Okazuje sie ze nie ma na nim nic...nie chodzi o kase, chodzi o wszystko! Zapisane numery kont, wszelkie tranzakcje, wplaty, wyplaty...nawet nie ma naszego numeru konta!!!!!!!! dzwonilismy do banku, ale to nie jest ich blad:O Mowia ze to ich pierwszy taki telefon dzisiaj:O Wczoraj wychodzac z konta pierwszy raz w zyciu sie nie wylogowalam:( Przelaczalam szybko strony i zapomnialam:( czy to moglby byc powod???? Zdarzylo sie komus kiedys cos takiego?

Padlas ofiara phisingu. Jednak niektórzy powinni swoj kontakt z bankiem ograniczyc do czeku i dlugopisu.

Gość wkurzonanamaxaaaa
dokladie, nie ma zadnej hiostorii przelewow, nic:( Teraz sprawdzalam dane konta, napisane jest, ze to nasze konto, poday adres, nawet numer telefonu na ktory otrzymujemy tan, ale wiecej nic nie ma:O

Gość wkurzonanamaxaaaa
wiem co to jes, ale to niemozliwe:O

Wątpie, żeby to była wina niewylogowania. Ja też rzadko to robię, ale te strony mają to do siebie, że są ostre zabezpieczenia do logowania. Może weszłaś na tę stronę z jakiegoś linku? Tak podobno oszuści wyłapują hasła, robiąc wizualnie identyczną. A w banku nie sprawdzili Ci stanu konta jak dzwoniłaś? Trochę to dziwne..

Gość wkurzonanamaxaaaa
czolgista nie korzystam z aukcji internetowych, nie wchodze na linki podpuchy, nie podaje nigdy nikomu hasla! weszlam na oficjalna strone banku, wiec napewn nikt mojego hasla nie wyciagnal:O

Gość wkurzonanamaxaaaa
nie ujawnia mi takich danych przez telefon:O a wyjezdzam dzis na miesiac do Polski...nie mieszkam w kraju!!!!! Na dodatek we rsody maja u nas banki do 12 otwarte!!!!! Kuuuwa!!!!! nie wchodze na linki od obcych, mam w ulubionych zapisana strone banku i z niej zawsze wchodze, nikt nie ma dostepu do moejgo kompa, takze niewiem! I przede wszystkim nie jestem jakas naiwniara zeby dac sie komus zrobic!

Gość wkurzonanamaxaaaa
czolgista jestem biedna, i na koncie mam pare groszy, wiec nie bardzo maja mnie z czego okradac:( Najgorsze to te wszystkie zapamietane numery konta!!!!! Wszystko od kilku lat place przez neta i neiwiem gdzie ja teraz te hasla bede odzyskiwac:O

Gość kjkjkjhjhhk
a nie mieszkasz z kims obcym? Moze ta osoba ma cos z tym wspolnego .

Gość bravo bravo cala prawda
a w jakim banku masz konto, moze bys napislaa?

Gość wkurzonanamaxaaaa
ok maz pojechal do banku i na koncie wszystko jest...tylko na necie dalej nie dziala nic! Dzwonilismy do centrali banku i mamy czekac kilka godzin, moze to od nich cos wyszlo:O ale sie przestraszylam...mam nadzieje, ze te numery odzyskam, bo jak ni to mnie czeka mnostwo zalatwiania:O

Gość wkurzonanamaxaaaa
hehheheheheh mieszkam z mezemi 2 dzieci, nie starszych niz 2 lata, wiec one mnie raczej nie okradly:D

Gość wkurzonanamaxaaaa
weszlam na konto przez neta i wszystko jest spowrotem! Tak bank jest zamkniety, ale mozna wejsc do takiego pomieszczenia gdzie jest bankomat i maszyna z wydrukami;) dzieki za opdowiedzi:)