Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi !!

Ja szara myszka a one piękne boginie :(

Polecane posty

Gość smutno mi !!
mumi - nigdy w życiu nie byłm na solarium !! Zawsze łykałam beta karoten na piękna opalenizne bo solara dla mnie to KONIEC dla mojej skóry :/ NIESTETY one sa również inteligentne...jedna pracuje w klinice a druga w hotelu przyjmuje zagranicznych gości...obie po studiach.. sa starsze ode mnie o 5 lat obie... A ja dopiero w tym roku robie licencjat :/ z pedagogiki !! nie wiem jaka mnie przyszłość czeka w tym zawodzie :( zrobie mgr i bede sie uczuć dalej - pewnie jakiś język... Moj kochany tez jest wykształconym, mądrym czlowiekiem...i jak sam powiedział ze zakochał sie we mnie bo mam cudowny charakter, jestem mądra itepe...bardzo mi to pochlebia..ale ja i tak czuje ze chce wyglądać...

Gość smutno mi !!
Cały czas biorę tabletki yasminelle...chyba mi sie po tym pogorszyła cera :/ ale nie toleruje innych środkw antykoncepcyjnych... fotoodmładzanie ?? zapytam u kosmetyczki :) mam nadzieje ze pomoze...

Gość do smutno mi
Kochana na pewno nie jest tak źle jak piszesz. Wydaje mi się że GRUBO przesadzasz ze swoją samooceną. Jak możesz to wklej zdjęcie ocenimy :-)

Gość smutno mi !!
Nie bede wklejać zdjęc...daj mi swojego maila to Ci wyśle i sama powiedz co myslisz...moze byc tak ???

Gość ...taka jedna ja...
kochana, nie zamartwiaj sie tak! wazne, ze sie kochacie, ze jestes z nim szczesliwa! z tego co piszesz twoj mezczyzna cie w pelni akceptuje! dbaj dalej o siebie, na wygladzie swiat sie nie konczy! uwierz, co mi po ladnej buzi, jak jestem sama, nieszczesliwie zakochana, nie jest mi dane przytulic sie do tej osoby... Doceniaj, to co dostalas od losu!

Gość to ja ci powiem to ja
przeslij mi foto www.bejbe@wp.pl

www.bejbe@wp.pl taki dziwny login mam: www.bejbe

Gość smutno mi !!
Doceniam...ale czuje ze czegoś mi brakuje... Wyobraźcie sobie ze jestem z mężczyzna 5 lat starszym ktory nigdy nie był zakochany mimo ze jest inteligentny i przystojny :) wątpie ze zwróciłby na mnie uwage gsybyśmy sie poznali w realu a nie przez neta :/ ciągle mowi ze ja jestem "tą ostatnią jedyną na całe życie" ...a ja wtedy mysle o sobie ze związał sie z jakimś pasztetem z problemem tradzikowym :( wiem ze niektorzy marza o tym co mam ja...ale zawsze chcemy tego czego nie mamy :)

Gość smutno mi !!
Już sie wysyła :) jestem na tym zdjęciu pomalowana wiec nie wygladam najgorzej...i jest ono z zeszłego roku...w tym roku cera mi sie pogorszyła :/ mam wiele nowych plam..

Gość zawsze jestem miła :)
kurde, Ty jesteś po prostu GŁUPIA! jak Ty piszesz? licencjat z pedagogiki? buahhahaa, to takie tępe idiotki jak Ty studiują? Wyższa Szkoła Czego?:P Tu nie chodzi o wygląd, tylko o Twoją głupotę i prostactwo - to wręcz bije z Twoich wypowiedzi.... sorry, ale nic oprócz tych cycków to nie masz :)

A ktora z nich to Ty?

Gość smutno mi !!
ja jestem po lewej...

Ok juz doczytalam :)

Jestes baaardzo ladna dziewczyna!!!!!!!! Masz delikatna buzke o pieknych rysach - NIE WIEM O CO CI CHODZI!!!!!!! A jesli chodzi o "syfki". ktorych na zdjeciu nie ma, a byc moze masz je w rzeczywistosci to... to jest tylko przejsciowe i mozna latwo wyleczyc!!!!!!!!!!

Gość smutno mi !!
Jezu :? teraz sie czuje jak jakaś histeryczka...:/ to były wakacje w tamtym roku...byłam u cioci...wiem ze moja twarz mozna zaleczyć ale ja juz sama nie wiem czym...wygladam teraz duzo gorzej...później zrobie foto i Ci przesle jak wygladam bez makijarzu

Moja droga! Moze pogorszyla Ci sie cera, ale rysy twarzy masz bardzo ladne! A choroba skory to nie Twoja wina. Proponuje powaznie pomyslec o tym fotoodmladzaniu skoro tak cierpisz... Ja tak cierpie na punkcie swoich cyckow - wiec wiem co to znaczy :(

Gość smutno mi !!
Zawsze możesz przytyć...ale piersi tyją na koncu i tu jest pies pogrzebany :/ Ja zawsze sie wkurzałam bo miałam za duze i nie mogłam nic kupić :/ zadnego fajnego ciucha :/ bo w talii ok ale w cyckach mi pękały ubrania !! i jeszcze coś...mam grube kolana...nie malutkie i zgrabne tylko straszne kolaniska :(

Ah... Tak to jest ze wszystkiego miec nie mozna:)

Gość asdjrgb
powiem tak: niewazne jak wyglądasz itd. wazne że kobieta która sama sobie sie nie podoba rozsiewa taka aure specyficzną. i facet chocbys mu sie podobała w końcu tej aury cos załapie bo skoro sama uważasz że nie jesteś fajna to może coś jest na rzeczy. wazne zebyś była świadoma swej wartości, piękna, dumnie podnosiła głowe i systamatycznie pracowała nad sobą. niektóre kobiety nie są super ładne a mają sex w sobie , z kolei niektóre księzniczki są bezbarwne-chodzi o wewnętrzny blask, pewnosc siebie. ludzie to wyczuwają/

Gość smutno mi !!
No i lipa :P trzeba biegać na fotoodmładzanie...

Gość napiszci cos wiecej o tym
fotoodmladzaniu, co to jest, ile kosztuje i na co sie stosuje (przebarwienia, pory?)

Gość jak to czytam mam
wrazenie ze to o mnie, mam ten sam identyczny problem, mojego faceta przyjaciele maja chodzace boginie, zgrabne, jedrne, powabne, eleganckie, swietnie ubrane z nieskazitelna cera. A ja....moze gruba nie jestem 174cm - 65 kg, duzo cwicze wiec jestem tez raczej jedrna, ale.....nie ubieram sie wystrzalowo, nie umiem sobie zrobic wlosow, cera calkiem niezla, ale makijazu nie umiem zrobic, nie potrafie dobrac kolorow...a najgorsze ze mialam o sobie niezle mniemanie dopoki ich nie poznalam i wtedy to doszlam do powyzszych wnioskow. Z tym ze moj facet niestety krytykuje moj wyglad...deliaktnie to robi ale....niekoniecnzie chcialabym to slyszec. Masz racje, ciezko jest jak czlowiek czuje ze nie ma tego naturalnego piekna, moznaby wydac kupe kasy ale to na nic

Gość smutno mi !!
ide w przyszłym tyg do fryzjera...mam dłuuugie włosy i czas zrobić z nimi porządek...za 1,5 tyg widze sie z moim ukochanym. jak to czytam to mam - współczuje Ci...gdyby jeszcze mój facet mnie dobijał to chyba bym z nim nie była :/