Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piguuuuulka

Porod Katowice raciborska??

Polecane posty

Gość piguuuuulka

jakies rady, porady czy tam mozna rodzic czy jest w porzadku? lekarza prowadzacego mam stamtad ale nie jestem jeszcze przekoanan bo mam tam bardzo daleko....musze bc pewna czy opieka w porzadku a ludzie zyczliwi? jak wygladaja warunki ? pojade tam pewnie sama ale chcioalabym cos od doswiadczonych sie dowiedziec...

Gość parasolka pełna slońca
jest super opieka,swietne polozne i pielegniarki. Ja mialamswoja prywatna polozna,ktora jechala specjalnie do mojego porodu(p. Małgosia Polak ).Rodzilam ze znieczuleniem zewnatrzoponowym, bylo OK. A co do lekarza to ja bylam pacjentka dr Migacza.

Naprawde polecam, nie zastanawiaj się bo drugiego tak dobrego oddzialu polozniczego ze swieca szukac. Skad jestes?? Ja tez nie jestem z Katowic i musialam kawalek dojechac ale oplacalo się.:)

Gość piguuuuulka
no ja jestem z okolic Olkusza wiec daleko....no ale chodze do lekarza Bielewicza, ktory w tym szpitalu pracuje dlatego sie zdecydowalam...dobrze ze taka masz opinie dobra...ja tez chyba sie zdectduje na znieczulenie zewnatrzoponowe i porod rodzinny ale to jeszzce mam troszke czasu :) dzieki ci bardzo za odpowiedz

Gość piguuuuulka
a duzo sie placi za prywatna polozna?bo tez chce pewnie

ja placilam 500 zlotych poloznej plus dodatkowo w trakcie porodu maz dal lekarce 100 zl....aleee wiesz,nie ma takiej kasy ktorej by sie nie dalo zeby wszystko dobrze poszlo.... moja mala byla 3 razy okrecona pępowina w tym tez przez szyjke...i gdyny nie szybki poród(niecale 4 godziny, dzieki p.Malgosi przede wszystkim) to moglobyc zle bo mala juz urodzila się sina i dostala 0 pkt za kolor skóry....

jak chcesz moge ci dac namiary na p. Malgosie Polak

hej :) Co do szpitala to ja nie mam zarzutów ale co do lekarzy tak np taki doktor łach wogule sie interesował mna a trafiłam tam 2 tyg przed terminem z zaburzeniami tetna płodu i twerdził ze nic mi nie ma a połozne jednak słyszały ze serce zle bije.Natomiast siostry zajmujace sie dziecmi tez porazka tzn co niektóre.Np jedna przyszła do mnie zlarmem czemu 5 razy po nia dzwonie jak moge przyjsc a chciałam zeby mi pokazała jak do piersi małego przystawic.Co do porodu to dlaczego uwazasz ze potrzebne i bedzie znieczulenie???ja np tez myslałam ze bede brac ale podczas rodzenia calkowice o tym zapomniałam ze o wogule jest,a jak stanał nademna anastezjolog to myslałam ze zwymiotuje tak odniego wódka smierdziało tylko miał szczescie ze nie miałam siły sie dzrec bo bym swoje powiedziała Jak ty tam masz swojego lekarza to oni sie odpowiednio toba zjama nic ci niezabraknie Ale ogólnie wporzadku gdyby nie tych pare incydentów

bunia ten anestezjolog to taki z broda, niewysoki???

Gość piguuuuulka
tez bym nie chciala od takiego lekarza znieczulenia.....raczej sie nastawiam ze wezme bo chce chociaz troszke mniej bolu jednak pierwsza ciaza ale bardzo sie boje...chyba jak kazda kobieta zreszta no to cena za polozna chyba jak wszedzie dobrez ze doradzilas jakas moze wezme jescze nie myslalam nad tym...musze sie zastanowic :/ dzieki za odpowiedzi