Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaaaaa

"Gdzie te chłopy, gdzieeeeeeee" ????

Polecane posty

Gość Samotny wi.lk
Hej a ja ,Przegralem zycie, jestem sam mialem swoj zaklad ,3 osoby zatrudnialem ,i co zdradzila mnie ,wpadlem w dol wktorym utonolem! potrafie kochac i pokazac ze kocham szukam uczucia drugiej osoby, ale raczej nieznajde,zbiegiem lat jesT coraz bardziej pod gorke az wkacu bedzie tak wielka ze niemozliwa do pokonania pozdr. samotny wilk.

Gość zuzkaaaaa
Od kilku miesiecy wlaśnie to robie, mysle o sobie i spedzam czas jak chce, bez tłumaczenia sie, jezdze gdzie chce bez wyrzutów, ze moglam ten czas poswiecic facetowi. Dopiero teraz odkrylam ilu mam przyjaciol, ile zaniedbalam. Poznanych facetow poznaje i traktuje jak kolegow ale wlasnie oni podchodza do tego inaczej..Swiat kreci sie dalej i nie siedze zaplakana w domu. Ale jednak kogos brakuje i czasem smutno..Nie wierze, ze czasem nie jest Ci zle, chyba ze jestes w zwiazku? A Tobie Darker- gwarantuje, ze nie schowalbys sie przede mna w szafie, ale coz- widocznie tylko tyle potrafisz napisac:P

Gość zuzkaaaaa
" poznanych facetow poznaje" zaraz bede za to zjechana wiec juz przeprzaszam czepialskich:P

/Lepiej nie jezdzić do Poznania bo tam Cream grasuje./ Cream ma skrzywioną psychikę , najgorsze że nic z tym nie chce zrobić.

Nawet w związku oprócz związku trzeba mieć swoje życie, hobby, zajęcia... Ja mam zwierzaki, pracę, przyjaciółkę, spotkania z żółwiarzami, giełdy i wystawy terrarystyczne, zabawy z węzami i tak dalej ;) Mojemu się to podoba, bo nie jest osaczony i bez przestrzeni, mi też... A jednoczesnie imprezy itd - razem :) Poznań mam za daleko, ja gród Kraka :( I co z tego że jest cream? :D Upije się go i wyciągnie kompromitujące fakty :D Wiem że Butler przystojny ;) Mój też taki śniady, jasne oczy w ciemnej oprawie, 3dniowy zarost... :D

Gość zuzkaaaaa
Ale padlo na Ciebie:P Tlumaczenie- Ona byla pierwsza.. A czy ja pisalam cos o statusie!? Albo ze ma wygladac jak taki czy inny?? Ja Gwiazdorow nie potrzebuje! Matko, niektorzy albo czytac nie potrafia, albo atakuja dla zasady, bo jak chce faceta to juz jakas desperatka, nie ogarniam Was- skad tyle agresji?! Moze to jednak ktos inny pachnie tu desperacja co?

Gość zuzkaaaaa
Ale ja wcale nie krzycze:P

/ten Cream to az taki straszny jest?/ Nie znam go , ale bardzo szybko i czesto zmienia zdanie a to normalne nie jest :D.

Gość zuzkaaaaa
Wy sie interesujecie Creamem a on przeprowadza kolejne badanie typu- Jakie problemy maja kobiety:) Przeciez wystarczy przeczytac tematy i wszytsko jasne:)

Gość 85 60 85
Witajcie! Mogę się przyłączyć?

Gość 85 60 85
Chyba nikogo już tu nie ma:-((

Gość zuzkaaaaa
Ja czasem jestem, ale zaraz ide spac. Nie pytaj tylko pisz co CI lezy na sercu:)

Gość terefereeeee
I wszystko jasne! czyli nie ma mężczyzn! Dziwic sie ze pojawiaja sie lesbijskie zwiazki;)