fuckedup 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 proszę o pomoc. byłam wczoraj pierwszy raz u ginekologa i pani po pierwsze była dziwna. powiedziała mi tylko, że mam "przesunięta macice w prawą stronę" cokolwiek to może oznaczać i przepisała Gynalgin, przeczytałam zastosowanie tego leku i dowiedziałam się, że te globulki stosuje się przy zakażeniach bakteryjnych pochwy, zakażeniach rzęsistkiem pochwowym, zakażeniach mieszanych bakteriami i rzęsistkiem i grzybicy. tylko, że po pierwsze pani doktor nie powiedziała mi ani słowa, o tym, żebym miała jakieś zakażenie, a po drugie ja nie odczuwam ŻADNYCH objawów i nie miałam co do tego żadnych podejrzeń. nie wiem czy wykupywać ten lek. czy ktoś może wie z jakiego innego powodu mogła mi go przepisać? proszę o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Kwiecień 28, 2010 A dlaczego nie zadawałaś pytań na miejscu? Myślę, że powinnaś się jeszcze raz udać do lekarza i tym razem jak usłyszyć cokolwiek dziwnego to od razu pytaj o wyjaśnienia. Gynalgin rzeczywiście jest na różne infekcje a o przesunięciu macicy niestety nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach