Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heterobaba2

mąż się buntuje

Polecane posty

Gość heterobaba2

Mam problem z mężem - otóż od jakiegoś miesiąca próbuje zmieniać zasady w stosunku do swoich rodziców, naszego domu, wychowania dziecka itp. Twierdzi, że nigdzie nie ma tak jak u nas, że teściowa ma się zapowiadać do nas z wizytą, że jeździmy do teściów rzadziej niż raz na miesiąc, że to ja decyduję co i kiedy kupić dziecku. Nie chcąc się kłócić nocowałam u teściów na wielkanoc (nie chciałam tam nigdy nocować, no ale trudno), a on jak usłyszał, że moi rodzice wpadną do nas na 3 dni, to ustalił, że teraz na długi weekend znów będziemy nocować u teściów. Nie wiem, czy się zbuntować, czy na wszystko zgadzać

Gość łączka
małzeństwo to Najgłupsza instytucja na tym zafajdanym świecie,głupszej człowiek nie wymyślil.

wychodzi na to że nie masz własnego zdania i na wszystko się zgadzasz a to niedobrze. Powinnaś jasno wyrazić swoje zdanie i nie zgadzać się na wszystkie propozycje męża,zresztą co to za związek gdzie nie ma rozmowy i kompromisów??

Gość heterobaba2
No tak, tylko do tej pory to on nie miał nic do powiedzenia, więc się wkońcu zbuntował

Gość ja powiem tak .....
zgadzam się w 100 % z uczulona na głupotę

Gość jesteś mało doświadczona
Ja pozwalam aby w takich sprawach mąż decydował. Z tym, że ja najpierw w dyskusji tak mu namotam, że zawsze jest po mojemu a mąż jest przekonany, że to jego niezależna decyzja i pomysł. Nawet nigdy nie podejrzewa, że może być inaczej. Fakt, że w większości spraw zgadzamy się. Przecież mąż jest głową rodziny a żona szyją. A wiadomo kto kręci szyją.

Gość Uboot
A co to za warunki. Bzdura