Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia.....

dziewczyny chcę się upewnić

Polecane posty

Gość andzia.....

cześć dziewczyny, mam pytanie,może trochę głupie ale chcę się upewnić. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne no i udało się wyciągnąć w ostatni momecnie, ale on do końca nie jest pewny czy ciut nie poleciało do środka. I własnie mam takie pytanie, czy gdyby cokolwiek poleciało to chyba bym poczuła, bo coś by spływało, prawda??Kochaliśmy się bez zabezpieczenia,czekam na miesiączke i wtedy zacznę brać tabletki anty. Chcę jeszcze dodać że po stosunku nie czułam nic,tzn żeby było coś mokro itd

Gość gupeek
calkiem możliwe, ze jestes w ciąży. starcza doslownie korpelka :classic_cool: podczas stosunku powinnas byc tam na tyle mokra, ze to niemozliwe, bys czula ta odrobine wilgoci wiecej, z reszta preejakulat praktycznie caly czas cieknie :classic_cool: gratulacje 🖐️

Gość andzia.....
o to nie dobrze.....

Nie bój się Andziu. Aby doszło do zapłodnienia potrzeba odpowiendniej ilości spermy. Jeżeli nawet kilk kropel surowego płynu nasiennego zostało w twojej pochwie, to ciąża ci nie grozi.

Gość andzia.....
master111 jesteś pewny? Bo akurat tak wyszło że chłopak nie jest pewny czy zdążył bo zmieniliśmy pozycję na jeźdzća i potem powiedział że już musze wstać i szybko wstałam i wtedy się zaczęło. W innych pozycjach kiedy jest na górze jest pewien wszystkiego a dziś mnie trochę poniosło i.....,no kurczę tak wyszło, a dziś są dni płodne.

Gość andzia.....
dzięki,już mi trochę lepiej bo się wystarszyłam. Już następnym razem będziemy ostrożniejsi.

Gość gupeek
wierzcie sobie w co chcecie - znam kilka dziewczyn, które miały podobne podejście i sa (prawie)szczesliwymi mamusiami :classic_cool:

Gość gupeekkkk racja
Też takie znam

z mrowki robisz slonia idz do apteki i kup test ciazowy po 24 h zaplodnienia bedziesz wiedziala czy zaszlas:)proponuje tabletki by sie za szybko w dzieci nie wjebywac:)

Gość gupeek
na miejscu autorki zasuwalbym do ginekologa po escapelle - moze jeszcze zdąży...