Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiris

Mój nowy facet...

Polecane posty

Gość hiris

Jesteśmy ze sobą od niedawna, jeszcze ze sobą nie spaliśmy. "Problem" w tym, że podczas każdego pocałunku, a nawet niemal niewinnego przytulenia natychmiast pojawia się mu w spodniach "namiot" ;-) Nastolatkiem już nie jest, a to nieco krępujące - widzę, że przede wszystkim dla niego - zwłaszcza w miejscach publicznych. Spotkałyście się już z czymś takim u faceta, który skończył już naście lat?

tak, byłam ponad rok z chłopakiem, który szybko sie podniecał - wystarczyło, że na niego odpowiednio spojrzałam a on już "był gotowy" - denerwowało mnie to okreopnie :D - byl juz po dwudziestce wtedy :D

Gość bełagam
kazdy tak ma, kazdy normalny napalony facet

Gość hiris
No dobra, ale żaden z moich dotychczasowych obiektów westchnień nie stawał w pełnej gotowości gdy przytulałam go i cmokałam na przywitanie :P A ma 24 lata... W pewnym stopniu nawet mi się to podoba :classic_cool:, ale bez przesady :O

Gość hiris
Może jeszcze ktoś się wypowie? :P

Gość p p p p p p p p p p p p
moj tez taki jest....juz 8 lat :D....:P

Gość MOJ TAK MA
A ma 35 lat i jestesmy razem 2 lata ;) sugerujesz ze to nienormalne? p.s. niech nosi dluga koszule

gdzie ty mu tam patrzysz :-P zapytaj sie go czy jest prawiczkiem, bo na to wyglada :-P

Gość hiris
Nigdy nie spotykałam się z tym, by występowało to z taką łatwością i tak często :D Ja nie tylko się mu patrzę, ja to też czuję :classic_cool: A prawiczkiem nie jest, ma za sobą długi związek... Ale nie spytam przecież jego ex, czy na nią też tak reagował :P

Gość PO PO PO PO PO PO
zrob mu loda z namiotu

no i co ze ma za soba dlugi zwiazek ale moze nie kopuloWAŁ W NIM.. :-p

Gość nie wiem w czym
ty problem masz zamiast sie cieszyc ze tak na goscia dzialasz...nie martw sie za kilka lat jak bedziecie razem bedziesz sie modlic zeby mu sie tak robilo;)

Gość Wolvfram
doradź facetowi, żeby zakładał majtki z żeliwa :)

Gość hiris
A czy ja wyglądam na zmartwioną? Cieszyłoby mnie to jeszcze bardziej i schlebiało mi, gdyby nie wydawało mi się trochę... mechaniczne? ;) Nie sądzę, aby ludzie po dwudziestce będący ze sobą dwa lata z hakiem nie kopulowali :P

Gość hiris
W sumie racja, urządzenie dźwignicowe :classic_cool: Ale kurde, żeby tak bez niczego, od razu i bez przerwy? :D

Gość hiris
Brunet-toż to strasznie niewygodne musi być... Psi-bo tu potrzebny jest złoty środek, co za dużo to niezdrowo... Tak na marginesie, zastanawiam się też, czy tak samo jak się szybko zapala, będzie (się) szybko wypalał :O Oby nie, trzeba to sprawdzić :P

Gość hiris
To niech ktoś Ci na niego opadnie... I tak ze 3 razy ;-)

Gość Nerdeeene
To sie z nim nie caluj w miejsach publucznych, tez masz problem pindo :classic_cool:

Gość hiris
Tak, lepiej będzie wyglądało, gdy uścisnę mu dłoń albo elegancko się ukłonię ;-) Nie wsadzam mu przecież języka do gardła ani nie obściskuje przez pół godziny na przystanku w godzinach szczytu, nie popadajmy w skrajności. Ogólny przekaz był taki, że potrzeba mu naprawdę niewiele, tyle co nic :P