Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytrfhjkiuy

Moja ex - cnotka

Polecane posty

Gość iuytrfhjkiuy

Bedac 5 miesiecy z dziewczyna, ona nei pozwolila mi ani razu dotchnac nawet przez ubranie swoich piersi podczas pocalunkow. Przy rozstaniu stwierdzila, ze wiele nas łaczyło, duzo przezylismy razem itd a teraz ciagle do mnei pisze. Oczywiscie olalaem i nei mam zamiaru powracac, ale powiedzice, czy jest to normalny zwiazek??

Jeżeli ciągle do ciebie pisze, tzn. że tak naprawdę nie chce z tobą zerwać. Spróbuj z nią jeszcze raz. Stopniowo oswajaj ją ze swoim dotykiem. Później spróbuj ją delikatnie całować. W końcu wszystko będzie dobrze.

Gość Quality
dotchnąć :( jakie to jest koorva smutne :(

Gościu całkiem normalny dla takich lasek. nie wyobrażam sobie tyle czasu nie przelecieć swojej laski ale przynajmniej będziesz miał pewność że się wcześniej nie puszczała. Także wybieraj czy chcesz cnotke która nie pozwoli się macac czy taka która miała już kilka kutasów. twój wybór

Gość iuytrfhjkiuy
Wole, zeby miala przede mną kilka kutasow i aby byla normalna, niz w wieku 26 lat emocjonalnie byla w epoce gimnazjum. Jak dziewczyna mowi, ze jak sie zaczyna psuc, to trzeba sie rozstac, bo moze znajdzie sie kogos lepszego to takie podejscie do zycia jest dla mnie NieHalo. Twierdzi, ze byla zakochana i Go naprawde kochala, a byla z tym kolesiem 2 miesiace i ja zostawil. Ona jest bardzo inteligemtna, ale zabardzo filozofuje nt zwiazkow nie majac doswiadczenia, jak odnioslem wrazenie

Gość Quality
inteligemtna ... ja piehdolę ... się jej nie dziwę, że nie dawała ci się dotykać i że wykopała cię ze swojego życia, tępy matole bez krzty edukacji :O:O:O:O:O

Gość iuytrfhjkiuy
przepraszam za literówkę - dotknąć! Kiedys tak siedzielismy razem, a ona przegladala w mojej obecnosci glamour czy jakos tak. Na jednej ze stron bylo kilka atrakcyjnych, ładnie wymalowanych kobiet, to ona stwierdzila, ze w sredniej na takie dziewczyny mowili z kolezankami "Lodziary obciagary". Nie jest nastawiona na dawania przyjemnosci facetowi, w lozku raczej bym nie dostal tego co bym chcial, moglo by wiac nuda, bo jej podejscie sie nei zmienilo.

To szukaj innej. Ta pewnie szuka księcia z bajki o cechach charakteru które sobie nawzajem przeczą. Powiedz jej niech się obudzi to będziecie razem. Albo skieruj do mnie to z nią pogadam

Gość iuytrfhjkiuy
Quality, nie dorastasz mi do pięt. Ja zostawiłem ją

Gość Quality
Człowieku, masz 13 czy 14 lat? Bo sądząc z poziomu i jakości wypowiedzi, to walisz gimnazjum na kilometr :O Dziwisz się, że normalna dziewczyna nie chce wiązać się z debilem, który nie potrafi sklecić dwóch sensownych zdań do kupy? Ogarnij się wpierw, skończ szkołę, umyj ryja i może wtedy ci się uda.

Gość iuytrfhjkiuy
Kserkcess nie mam zamiaru z nią byc i nie przyszedlem sie tutaj wyżalić. Ona jest dla mnie aseksualna. Chce se tylko popisac

Daj mi jej adres mailowy to z nią pogadam niech znormalnieje. Ha ha ale się uśmiałem. Aż mnie brzuch boli

Gość iuytrfhjkiuy
Laska jest wysoka, szczupla, ladna buzia i ma demoniczne podejscie do zycia. Faceci sie jej boją, jest silna psychicznie. Do tego jest bardzo wybredna i nei kazdy sprosta jej oczekiwaniom. Ubiera sie bardzo elegancko, pracuje na wysokim stanowisku w dobrej firmie, dobrze zarabia. Ciałem moze i by mnie przycignęla, ale charakterem odpycha. I to zadecydowalo, ze sie rozstalismy.

Gość Quality
Men, startowałeś do laski z wysokiej półki i dostałeś kopa w ryj, weź wreszcie to zaakceptuj i nie becz, zasrana mamejo!

Gość iuytrfhjkiuy
quality, stara w dziecinstwie cie z procy karmila, a na gowno mowiles papu. Poziom twoich wypowiedzi wola o pomste do nieba.

Gość Quality
ale już nie płacz, ciepła cioto

Gość iuytrfhjkiuy
quality ty cipo jebana, wyzyj sie na necie, bo w realu juz bys tak przy mnie nie mruczal slodko

Gość mięta pieprzowa
Za wysokie progi na twe prostackie nogi, taka prawda. Daj sobie z nią spokój i poszukaj sobie dziewczyny na swoim poziomie, obydwoje będziecie zadowoleni.

Gość Quality
o. no i sam widzisz. szukaj laski w Lidlu na kasie, a nie kobiety z prawdziwego zdarzenia. mamejo która wali konia przed laską z oazy :) ps - w realu to mógłbyś mi ewentualnie skoczyć, ciotowata peezdunio :)

Gość iuytrfhjkiuy
Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. Qrwa, jakie głaby tu są, bez obrazy dla tych co zrozumieli. Wali mnie to, moze byc nawet ode mnie 10razy inteligentniejsza i tak mam ją gdzies. A nie jest, bo to ja bylem górą w zwiazku, takze prosze bez takich komentarzy. Ja pindole

Gość mięta pieprzowa
A co to konkretnie znaczy, że byłeś górą w tym związku?

Gość no przecie wiemy jak było
Ona pewnie chciała jakoś interesująco spędzać czas a tobie jeno chodziło o to, żeby pomacać ją po cyckach.

Gość czarnaa_paannaaa
o matko i to ma być cnotka? ona nie jest cnotka, ty jesteś debil, nie widze w tym nic dziwnego, sama tak miałam w zwiazku, tyle ze mój partner rozumiał to i liczyło sie dla niego coś wiecej niz ciało, dlatego do dziś szczeliwie jesteśmy razem, poza tym odrazu widać ześ tępak i łoś skoro przyciągała cie tylko ciałem, a charakterem odpychała, żaden normalny, inteligentny facet nie wiązałby sie na poważnie z kobietą, której charakter by ją odpychał ciołku

Gość iuytrfhjkiuy
Czy dawać komuś szansę w związku to coś złego?? Wg niej, związek polegał na rozmowie, zgoda, ale, nie rozmową samą człowiek żyje. Jeszcze wspomne, ze te 5 miesiecy, to byl jej najdluzszy zwiazek. A ja na dobra sprawe nawet tego bym zwiazkiem nei nazwal, co jest przykre, ale prawdziwe.

Gość iuytrfhjkiuy
Dodam, że z wyglądu nei pasowalismy do siebie. Ona spodniczek mini nei nosi wogole, bo sa gorszace, nosila nosntop takie zwykle jeansy, bez roznych bajer w ubraniu, wszystko takie proste, bluzka tez prosta, ubierala sie jak moja mama- wiało dosyć nudą. Ja chodze luzacko, lubie dresy, przy niej w dresach - zapomnij. Musiałem sie ograniczać we wszystkim. Duzo trenuje, jestem troche kombinator, ale pieniadze zarabiam legalnie. Np, takie wejscie na zamek bez biletu, zamiast sie zasmiac, to mowi mi, ze nie mam sie czym chwalic. Albo, jak jestem w towarzystwie i sie zaczne odzywac pierwszy, to pozniej ma pretensje, ze to nei wychowanie i bez kultury, bo nikt z jej znajomych mnie nie zna i nie pytanym nie mozna sie odzywac pierwszym i to swiadczy tylko o mnie. Qrwa myslalem, ze wykituje:)

Gość Popieram autora, popieram
Związek przecież zaczyna się w momencie rozpoczęcie pierwszej penetracji. Wiele takich prawdziwych związków powstaje na dyskotekach, przy drogach, w agencjach towarzyskich. Jeśli już koniecznie trzeba w związku używać ust i języka to w inny sposób niż poprzez gadanie.

Gość iuytrfhjkiuy
normalny, niech se trzyma, ja nie chce :)

Gość mięta pieprzowa
To po cholerę spotykałeś się z nią 5 miesięcy jak ci tak nic w niej nie pasowało?

Gość 987654321
Nawiazujac do ubrania autorze sciemniaczu, wczesniej pisales, ze ubierala sie elegancko a teraz pieprzysz, ze nie miala 'bajerow' w ubraniu i ciagle w dzinsach chodzi ty tepy dresie ;] Ktos tu mial racje piszac, ze jestes ciota.