Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytrfhjkiuy

Moja ex - cnotka

Polecane posty

Gość iuytrfhjkiuy
Była bardzo inteligentna, pod tym względem dla mnie to był duzy plus.

Gość 987654321
Twierdzisz ze byla bardzo inteligentna i twierdzisz ze charakterem do siebie nie pasowaliscie :D Nie watpie.

Gość mięta pieprzowa
Ale okazało się, że jak dla Ciebie to jednak zbyt inteligentna. Poszukaj sobie dziewczyny ze swojej bajki. Takiej, która zamiast eleganckich ubrań będzie nosiła miniówy, bluzki z bajerami i będzie inteligentna, ale tylko trochę.

Gość iuytrfhjkiuy
Ubierała się elegancko, ale bez podtekstów, bez finezji. Nie wiało od niej sexapilem, a to jest jedna z cech, ktora przyciaga facetow do kobiety.

Gość 987654321
Widocznie twierdzi, ze moze rowniez zaimponowac facetom czyms innym. nawet tobie ;)

Gość a od twoich dresów
to myślisz, że nie wieje nudą? Kobiety też lubią dobrze ubranych mężczyzn a nie dresiarzy. Dresy nie maja w sobie nic pociągającego, są wręcz odpychające.

Gość Mati999
Kobiety z reguły są takie jak napisałeś :/ mówią, że kocha itp. a tak naprawdę nic nie robi w tym kierunku by było lepiej, oczywiście później zaczyna być coraz gorzej bo będzie pomiędzy wami inaczej niż na początku... one nie potrafią zrozumieć, że facet ją kocha ale potrzebuje czegoś więcej niż smsa albo pinezki na sweet foci z nk ;p tyle ;D

Gość iuytrfhjkiuy
Ona jest kobietą, ktora nie wykona pierwszego kroku, woli jak facet sie przed nia poniza, a ona albo to zaakceptuje, albo i nie. Ma wysokie mniemanie o sobie, ale tego nei zauwaza. Ja natomiast nie jestem facetem, ktory dla kobiety bedzie sie ponizal, a pozniej da sie kopnac w dupe. Ona oczekiwala, ze bede przy niej latal jak piesek, ze bede jej co chwila szpetal do uszka czule slowka, ze bede na jej kazde skinienie. Chce cipke, to niech se taka znajdzie, ja taki nie jestem i ona mnie napewno nie zmieni.

Gość iuytrfhjkiuy
Qrna, po 3 miechach to czulem sie juz jak desperados:)

Gość mięta pieprzowa
No i bardzo dobrze. Ty idź swoje drogą, ona niech idzie swoją. Nie pasujecie do siebie i tyle.

Gość z braku laku chyba
Jak po 3 miesiącach czułeś się jak desperados to po chuja jeszcze z nią byleś kolejne 2 miesiące? Ty to naprawdę cipa jesteś.

Gość iuytrfhjkiuy
Za duzo szans miała i wszystkie zmarnowała hehe Dobra spadam na trening, odezwe sie jutro.

Gość KSW (autor)
Normalny, jestes za cianki w uszach

Dzieci, chyba nie dałyście się złapać na to prowo? :O Bo ja w istnienie takich troglodytów co prawda wierzę, ale nie sądzę, żeby tutaj pisali.

o ja cię kręcę....czytam watek i odnoszę wrażenie wtórnej jaskini...

Gość amelka12345
Polecam Wam ciekawy sklep dyskrecja.pl Mają tam ogromny wybór rzeczy erotycznych. Sama sobie przez ten sklep urozmaiciłam seks z swoim chłopakiem