Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnasiostra

Poczytajcie o mojej siostrze

Polecane posty

Gość nienormalnasiostra

Baba ma 30 lat. Oto, co robi: 1. Wyprowadziła się parę lat temu 500 km od domu, że niby chce być "niezależna". Skończyło się na tym, że rodzice dorobili jej kartę do swojego konta i korzysta z niego, kiedy chce. My z bratem oczywiście nie mamy takich przywilejów. 2. Sądzi się już z 3 pracodawcą, który wywalił ją z roboty za niewyparzony pysk. Oczywiście uważa, że jest pokrzywdzona i żąda horrendalnych odszkodowań. 3. Jest samotna, niby " z wyboru". To znaczy, że odstrasza facetów, jest nachalna, ma okropne teksty. Jak już dorwie jakiegoś naiwniaczka, bierze go w swoje macki i obraca, po jakichś 2 miesiącach faceci zwykle się orientują i spieprzają gdzie się da :o 4. Kiedyś była gruba, teraz schudła (w zasadzie to chyba nic nie je). I to jej jedyny temat rozmów. Jak byłam w ciąży, pierwsze pytanie zamiast "jak się czujesz" to "ile przytyłaś i ile masz w pasie". 5. Gdy się dowiedziala, że planuję ślub z moim narzeczonym wpadła w furię. O ciąży już nie wspomnę. 6. Brat jest z dziewczyną, z którą wpadł. Ale są razem i im się układa. Oczywiście siostra za każdym razem nie omieszka wspomnieć, że są "bo wpadli" :o 7. Nie dostała zaproszenia z osobą towarzyszącą na wesele naszej kuzynki, no bo przecież nie miała faceta. I dostała histerii gdy ja dostałam zaproszenie razem z narzeczonym (byliśmy już 5 lat razem), no bo jak mogłam dostać, skoro jestem od niej młodsza! 8. Podrywała mojego faceta w obecności jego rodziców :o 9. Jej ulubione zajęcie to szpiegowanie wszystkich znajomych i mieszkańców naszego miasteczka na naszej klasie. Mało tego, w towarzystwie komentuje co u kogo słychać i udaje wielce zorientowaną. Ale oczywiście nie mówi tym ludziom cześć na ulicy, w ogóle udaje, że ich nie zna. 10. Zrobiła sobie okropny, tandetny kolorowy tatuaż rodem z kreskówki i w każdej chwili stara się go eksponować. 11. Na nk wyszukuje chłopaków, którzy jej się kiedyś podobali albo coś ich z nią łączyło i się do nich odzywa cześć co słychać itd itp. 12. Pokłóciła się z połową rodziny i teraz nikt jej nie zaprasza na rodzinne spędy, a jak ktoś już przyjeżdża do rodziców i ona jest, to siedzi w drugim pokoju i udaje, że jest zmęczona. 13. Wszyscy jej znajomi pozakladali rodziny, mają swoje sprawy. Ona jest o to obrażona. Jak kumpel poznał dziewczynę to ona mu powiedziała, że nie życzy sobie żeby z nią do niej przychodził i że on ją zdradził. 14. Urodziłam dzieci i pomimo tego, że są już duże ona widziała je tylko raz. Do tego ani razu nie zadzwoni ani nie zapyta jak się czują, co u nich. O wszystko wypytuje mamusię i potem jest na bieżąco. 15. Oczywiście mamusia i tatuś to jej ukochani towarzysze, z mamą rozmawia po 20 minut dziennie. 16. Wyjeżdża na urlop Z RODZICAMI. 17. Na naszej klasie w galerii ma same zdjęcia, które robiła sobie sama, nawet nie z samowyzwalaczem. Na każdym widać kawałek ręki, która trzyma aparat. Maluje się i przebiera do każdej fotki, potem wrzuca 5 naraz z taką samą miną - czyt. "dzióbkiem". 18. Jest strasznie niekulturalna i chamska, do starszych osób zwraca się per ty. Mowa o wujkach, ciotkach. 19. Próbowała mnie swatać ze swoim kolegą i potem wymyślała historyjki i opowiadała je mojemu mężowi. Na szczęście dobrze ją zna i wiedział, że to ściema :D Czy ktoś ma taką czarną owcę w rodzinie, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać? :o

Gość nienormalnasiostra
Jak tylko się dowiedziała, ze jestem w ciąży (to były początki) to od razu rozkiminiała, kogo weźmiemy na chrzestnych i gdzie zrobimy chrzciny :D Aaa a jak przyjechała do rodziców i widziała się z nami, nie dała moim dzieciom żadnego prezentu nawet drobiazgu, bo wtedy nie miała niby kasy. A już wisiała na koncie rodziców + potem na nk wstawiała fotki z imprezy w klubie, na której pewnie piła "nie za swoje" :o

Gość vuelka
Z tych punktow wylania sie obraz strasznie zfrustrowanej, zgorzknialej, niezaradnej osoby, ktora zalewa zolc, ze ktos jest szczesliwy, a ona nie.

Gość limfocytek12
współczuje siostry i łacze sie w bolu. moja za to klamie na każdym kroku, oszukuje i kombinuje.a i tak jest ukochana coreczka mamusi. ostatnio zaczela zdradzac meza, a zeby bylo smieszniej wcisnela mu jakas historyke i on nie chce wierzyć że ma kochanka. chce sobie wszytskich okrecic wokol palca i sprawic by kazdy robil to na co ona ma ochote (tzn. wyrecza sie wszytskimi). juz mam jej dość...

Gość Dorottttka
ale jesteś dziewczyno wredna. Może twoja siostra ma wady, ale ty przekraczasz wszystko. Jak można publicznie tak obgadać siostrę???

Gość nienormalnasiostra
Dokadnie! Jest zazdrosna, zachowuje się jak 80-letnia stara ciotka, która wszystkich nienawidzi i wszystko komentuje. Miała komplesy, bo zawsze była przy tuszy. Ale pomimo tego była fajna, zawsze wesoła, miałyśmy super kontakt. Nie wiem, co się z nią stało :o Aż się jej słuchać nie da. Z jednje strony jestem na nią niesamowicie wkurzona (to co tu opisałam to zaledwie część, uwielbia spiskowac i wymyślać farmazony, skłóca ze sobą ludzi) z drugiej strony jest mi jej żal ze tak sobie życie marnuje. Do tego wszędzie węszy podstęp. Ostatnio głośno się zastanawiała, czy tato zdradził kiedyś mamę :o Jest głośna, hałaśliwa, wstydzę się za jej zachowanie. Niestety, niby jest daleko ale tak bardzo na bieżąco, że mam wrażenie, ze mieszka za ścianą.

Gość nienormalnasiostra
Muszę się wyżalić, jest mi łatwiej obgadać ją na forum niż toczyć z nią bój, bo nie ma sensu. A gdzieś muszę się wygadać, może ktoś ma tak samo jak ja i coś poradzi. Jedyna opcja która działa to wpuszczanie jednym uchem i wypuszczanie drugim, olewanie. Ale od jej tekstów czasmai aż się czlowiekowi słabo robi :o Do tego rodzice stale ją usprawiedliwiają, oczywiście tekstem "daj spokój, ona taka jest, ona jest samotna a ty masz męża" Nosz kurrr :o

Gość zajmij sie wlasnym zyciem

Gość zal mi nie ciebie ale jej!to n
ieszczesliwa samotna kobieta!!!!pomysl o mniej czasem zyczliwie!nienormalnasiostra Baba ma 30 lat. Oto,co robi: 1.Wyprowadziła się parę lat temu 500 km od domu,że niby chce być"niezależna".Skończyło się na tym,że rodzice dorobili jej kartę do swojego konta i korzysta z niego,kiedy chce.My z bratem oczywiście nie mamy takich przywilejów.2.Sądzi się już z 3 pracodawcą,który wywalił ją z roboty za niewyparzony pysk. Oczywiście uważa,że jest pokrzywdzona i żąda horrendalnych odszkodowań.3.Jest samotna,niby"z wyboru".To znaczy, że odstrasza facetów,jest nachalna,ma okropne teksty.Jak już dorwie jakiegoś naiwniaczka,bierze go w swoje macki i obraca, po jakichś 2 miesiącach faceci zwykle się orientują i spieprzają gdzie się da4.Kiedyś była gruba,teraz schudła(w zasadzie to chyba nic nie je).I to jej jedyny temat rozmów.Jak byłam w ciąży,pierwsze pytanie zamiast"jak się czujesz"to "ile przytyłaś i ile masz w pasie".5.Gdy się dowiedziala,że planuję ślub z moim narzeczonym wpadła w furię.O ciąży już nie wspomnę.6.Brat jest z dziewczyną,z którą wpadł.Ale są razem i im się układa. Oczywiście siostra za każdym razem nie omieszka wspomnieć,że są"bo wpadli"7.Nie dostała zaproszenia z osobą towarzyszącą na wesele naszej kuzynki,no bo przecież nie miała faceta.I dostała histerii gdy ja dostałam zaproszenie razem z narzeczony(byliśmy już 5 lat razem),no bo jak mogłam dostać,skoro jestem od niej młodsza!8.Podrywała mojego faceta w obecności jego rodziców 9.Jej ulubione zajęcie to szpiegowanie wszystkich znajomych i mieszkańców naszego miasteczka na naszej klasie.Mało tego,w towarzystwie komentuje co u kogo słychać i udaje wielce zorientowaną.Ale oczywiście nie mówi tym ludziom cześć na ulicy,w ogóle udaje,że ich nie zna.10.Zrobiła sobie okropny, tandetny kolorowy tatuaż rodem z kreskówki i w każdej chwili stara się go eksponować.11.Na nk wyszukuje chłopaków,którzy jej się kiedyś podobali albo coś ich z nią łączyło i się do nich odzywa cześć co słychać itd itp.12.Pokłóciła się z połową rodziny i teraz nikt jej nie zaprasza na rodzinne spędy,a jak ktoś już przyjeżdża do rodziców i ona jest,to siedzi w drugim pokoju i udaje,że jest zmęczona.13.Wszyscy jej znajomi pozakladali rodziny,mają swoje sprawy.Ona jest o to obrażona. Jak kumpel poznał dziewczynę to ona mu powiedziała,że nie życzy sobie żeby z nią do niej przychodził i że on ją zdradził. 14.Urodziłam dzieci i pomimo tego,że są już duże ona widziała je tylko raz.Do tego ani razu nie zadzwoni ani nie zapyta jak się czują,co u nich.O wszystko wypytuje mamusię i potem jest na bieżąco.15.Oczywiście mamusia i tatuś to jej ukochani towarzysze,z mamą rozmawia po 20 minut dziennie.16.Wyjeżdża na urlop Z RODZICAMI.17.Na naszej klasie w galerii ma same zdjęcia,które robiła sobie sama,nawet nie z samowyzwalaczem. Na każdym widać kawałek ręki,która trzyma aparat.Maluje się i przebiera do każdej fotki,potem wrzuca 5 naraz z taką samą miną-czyt."dzióbkiem".18.Jest strasznie niekulturalna i chamska, do starszych osób zwraca się per ty.Mowa o wujkach,ciotkach. 19.Próbowała mnie swatać ze swoim kolegą i potem wymyślała historyjki i opowiadała je mojemu mężowi.Na szczęście dobrze ją zna i wiedział,że to ściema Czy ktoś ma taką czarną owcę w rodzinie, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać?

Gość poco ma cie odwiedzac jak
ty jej zarzucisz ze ci faceta podrywa?!no powiedz poco?!