Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaa

cesarskei ciecie

Polecane posty

Gość mamaaaaaaa

czy jak mam zaplanowana cesarke ze wskazaniem ortopedycznym moga mi kazac rodzić naturalnie albo jakoś przetrzymywac bym urodzila naturalnie???

Gość werwer
No co ty? Nieee... Ale nam mówili jeszcze w szkole rodzenia żeby wcześniej odwiedzić wybrany szpital i ustalić kiedy należy się zgłosić.

Gość mnie tez interesuje
A jakie masz wskazanie od ortopedy? Napisz prosze, bo dla mnie to ważne. Miałam rozejscie spoj. łonowego po pierwszy, porodzie naturalnym i teraz też moja ginka sugeruje,z elepszym rozwiązaniem byłoby cc, ale nic nie mówi o zaświadczeniu od ortopedy, choc ortopeda mnie wtedy leczył.

Gość mamaaaaaaa
zlamany kregoslup okolo 2 lat temu i sruby w odcinku ledzwiowym wiec bede miec znieczulenie ogolne

Gość mnie tez interesuje
o matko współczuję, to u Ciebie raczej nie podlega nawet najmniejszej dyskusji, na pewno zrobią Ci cesarkę.

JEŚLI MASZ WSKAZANĄ TO NIE PRZETRZYMAJĄ.JA MIAŁAM ZE WZGLĘDÓW OKULISTYCZNYCH.TERMIN NA 22MARCA A 17KAZALI DO SZPITALA NASTĘPNY DZIEŃ PO OBCHODZIE CC.

Autorko ja miałam wskazania ortopedyczne łąsnie. Nikomu nawet do łba nie przyszło to podważać. Spokojnie, nikt Cię nie bedzie namawiał ani zmuszał do naturalnego porodu

Gość mamaaaaaaaaa
dziekuje za odpowiedzi:) pozdrawiam