Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---Agatka22---

Brak zaufania?

Polecane posty

Gość ---Agatka22---

Hej! Mam problem. Jestem z facetem juz bardzo dlugo (kilka lat). Ostatnio mielismy duzo problemow, klotni. Nawet on zerwal ze mna... Postanowilam nie biegac za nim tak wiec wylaczylam tel, to on zaczal pierwszy sie odzywac ze mysli ciagle o mnie itd. Wrocilismy do siebie. Tylko teraz jest probelm ze mna... Nie potrafie sie ogarnac. Ciagle mam wizje ze to sie powtorzy, ze on i tak mnie zostawi. Boje sie bardzo. Co ja mam z tym zrobic?:-(

Gość ---Agatka22---
Czy ktos mial podobnie? Jak mam sobie z tym poradzic??

Gość ja powiem tak .....
to Ty sama musisz wiedzieć czy chcesz być z nim czy pokonasz wątpliwości nikt nie jest w stanie Ci zagwarantować że teraz Wasz związek będzie stabilny i na zawsze ....przykre ale prawdziwe

Gość ---Agatka22---
Wiem, ze to ja sama musze sie przekonac... Ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego, a z drugiej strony obawiam sie kolejnego rozstania, ktorego juz nie zniose.

Gość ja powiem tak .....
to może przemyśl sobie jaka była przyczyna Waszego poprzedniego rozstania co było nie tak jakie błędy popełniliście i czy jesteście w stanie naprawić to wszytko ....w końcu uczymy się na błędach ważne żeby wyciągać odpowiednie wnioski na przyszłość

Gość ---Agatka22---
A no powod byl taki ze go oklamalam. Wszystko to bylo z mojej winy. Ale klamstwo nie bylo takie zeby zakonczyc tak dlugi zwiazek. Za duzo slow zostalo wypowiedziane.....