Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnuleczka2712

Jak powiedzieć facetowi NIE??

Polecane posty

Jestem z facetem ponad pół roku i cały czas czas się kochamy i pieścimy... iwydaje mi się, że tylko już mu na tym zależy... co mam zrobić żeby odmówić?? jak mnie dotyka to zaraz też mi się chce i nie umiem odmówić... co mam zrobić pomocy!!

Gość p p p p p p p p p p p p
normalnie.....;-(

Gość Falski
Ja dostałem kosza na piśmie / na komputerze 2 strony + koszulka gratis - serio.

Gość jak można w ogóle zadawać

Gość jak można w ogóle zadawać
tak głupie pytania ?? :/ rzeczywiście odpowiedź jest bardzo "trudna"... jak Tobie wciąż się chce to już masz wspólną cechę ze swoim chłopakiem...

Gość Wolvfram
wyślij skubańca do prostytutki i daj jemu 200 zł. to się odczepi :) jeden wieczór masz z głowy i luzik

Gość och nie jesteś sama
też tak mam, tylko, że ja jestem z chłopakiem 1,5 roku. Też zazwyczaj jestem napalona, a jak chce odmówić to potem jest jęczenie w stylu, juz nie chcesz mnie całować i obrażanie się. Tylko, że ja nie mam problemu, że on chce tylko tego. Nie uprawialiśmy jeszcze seksu a on nie nalega. Co mogę Ci poradzić... hmmm... porozmawiaj z nim otwarcie. Powiedz, że czasem nie masz oichoty żeby Cię dotykał i że jeśli tego nie zrozumie to niestety mam dla Ciebie przykrą wiadomość- może mu chodzić tylko o to... Druga opcja jest taka, że może poprostu stanowczo odmów a sama zaciśnij nogi i ochłoń ;) Udawaj, ze nie narobił Ci ochoty. Gdybyś wytrzymała przez około tydzień od razu zobaczyłabyś efekt w postaci spragnionego faceta. To zawsze działa ;)

Gość och nie jesteś sama
żeby była jasność to on jęczy że go nie chcę całować, a nie na odwrót.