Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yokoo11

Ona Bi szuka JeJ - Kochanki...Przyjaciólki

Polecane posty

Gość yokoo11

Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

hejka jestem bi mam 25 lat na im ie mam asia i fakt ostatnio brakuje mi pieszczot namietnego goracego sexu

Gość yokoo11
Napisz do mnie. Jescze zalezy gdzie mieszkasz....Jesli np 600 km dalej to bedzie ciezko..ale jesli obok to mozemy sie umawiac... Wiec napisz do mnie: tina3@vp.pl Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość yokoo11
Wiec napisz, bede czekac... Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość yokoo11
Mam nadzieje ze jestes powazna bo takie pytania to raczej na priva:) I mam nadzieje ze nie jestes jakis zidiocialy facet ktory udaje kobiete:) Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość akdiofgg
yoko, juz gadalam z ta ona1923, to jakis zboczuch z rabki hahaha, uwazaj na niego, ja tez szukam ,ale za daleko mam do ciebie

Gość akdiofgg
mi mowil ze anita ma na imie i wyslal fotki z neta sciagniete, nawet copyrihgt nie skasowal, co ze debil

Gość 43 i troche..
tez bym sprobowała jestem z podlasia...

Gość yokoo11
Zawsze mozna sie spotkac w polowie drogi. Nie jestem do probowania!!:) Szukam konkretnie, nie wysyalm fotek na dzien dobry, obowiazkowa rozmowa tel! !!!Wiec Zidiociali facecie ktorzy udaja kobiety nie mają zadnych szans!! Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość yokoo11
Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Dzikeń dobry. Wiem że zidiociali facecie ktorzy udaja kobiety nie mają zadnych szans!! Dzień dobry Ja nie udaję kobiety. Dzień dobry. Organiścina z naszej wioski jest panią zainteresowana (bo mnie już nie chce). Dzień dobry. Co poani na to? :classic_cool:

Gość yokoo11
Moj meil: tina3@vp.pl Zidiociali faceci ktorzy maja nadzieje ze sie uda niech dadzą spokuj:):) Tylko Kobiety!!!!!!!!!! Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość yokoo11
Chlopie!! Czytaj ze zrozumieniem!!! Nie udawadniaj na sile ze jestes Debil i Nieudacznik!!! Moje ogloszenie tylko dla kobiet!! Jak sie nudzisz to umyj mamie okna:)!! Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

yoko.....ale coś taka nerwowa? więcej dystansu... skomentowałem ze jesteś uparta i tyle bo topik podnosisz co chwile..... doszukujesz sie niepotrzebnie .....gdybym sie chciał powygłupiać to bym kobitke poudawał i juz...:) taka ładna pogoda a ty sie denerwujesz mimo wszystko twój komentarz wywołał usmiech na mojej twarzy..;)

Gość orinnn
yokoo, szkoda, że to tak daleko... mam 39 lat i też szukam tego co Ty.

Gość yokoo11
Wa-wa nie jest daleko, jesli zaakceptujemy sie w polowie drogi na kawce to moge bywac w weekendy u ciebie:) Wiec teraz wszystko zalezy od ciebie.....:) napisz do mnie: tina3@vp.pl Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot

Gość yokoo11
petrol, jesli nie jestes ani bi ani kobieta to po co odpowiadasz ma moj anons??????????????? Jak sie nudzisz to posprzataj mieszkanie:):):) Mieszkam w Toruniu. Szukam kobiety- kochanki - Przyjaciółki, Szukam czulosci z kobieta. Szukam kobiety ktorej brakuje pieszczot, pocalunków, rozmów o wszystkim i o niczym, która szuka przyjazni opartej na czułosci, zrozumieniu i dlugich pocałunkach przy winku i świecach Mam 38 lat, jestem Bi, i Mieszkam w TORUNIU tylko Kobiety - i tylko zdecydowane i szukające czułości i pieszczot