Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesita Dolores

Doradźcie mi prosze

Polecane posty

Gość Lusesita Dolores

Pisałam tu jakiś czas temu że chyba jestem bezpłodna Kochałam sie z facetem w dni płodne 14 dni po stosunku dostałam okres 2 dni wcześniej niz zwykle okres wydawałam sie normalny jednak jak sie kapałam to taki biały śluz wyleciał ze mnie okres sie skończył po 6 dniach, ale dalej miałąm lekkie plamienia po 2 dniach plamieniach, miałam żółtą wydzieline i w 12 dc znowu zaczeły sie plamienia i dostałam DRUGI okres który trwa do dziś, a dzis jest 16dc okres po okresie czy możliwe jest że poroniłam a pozniej dostałam własciwy okres? co ja mam o tym sadzić lekarz odpada w najbliższych dniach doradźcie :-(

Gość Lusesita Dolores
napiszcie coś prosze

Gość agata bbbb
my nie ejstesmy lekarzami wiec niewiemy co ci dolega

Gość Lusesita Dolores
wiem o tym ale macie jakies podejrzenia moze ktos miał podobnie no cokolwiek

witaj trudno mi coś powiedzieć najlepiej to udaj się do swojego lekarza .a jak długo się starasz zajść? czy to pierwszy raz ci się zdarzyło taki cykl? Bierzesz jakieś leki?

Gość Lusesita Dolores
od października pierwszy raz tak mam miałam dwa okresy w miesiacy jak przestałam brac tabletki anty ale pozniej to mineło po pół roku i od roku miałam normalne okres co miesiac nie biore żadnych leków nie moge isc teraz do lekarza