Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pysia.

Kolczyk w pochwie.prosze o rade

Polecane posty

Gość misia pysia prawdziwa
spadaj podszywie sam sie podrap, ja jajek nie mam za to niedługo będę mieć kolczyka w macicy :) a ty byś podszywie sam ruszył muzgiem i swój nik wymyślił a nie cudze kradł 😠

matko jak ktoś coś wie to niech sie wypowiada a nie kłocicie sie juz dwie strony

właśnie Love Me przynajmniej jedna normalna kobieta na tym forum 👄 a Ty nic nie wiesz o zapobieganiu tej ciąży kolczykiem na nita?

Gość rzal Ci nas?
jak już coś, to żal :D W pochwie to nie wiem czy się długo goi, ale jak sobie robiłam kolczyk w przeponie, to zagoił sie szybko :P

a w przeponie to na co? na wzdęcia?

Gość rzal Ci nas?
No co Ty, na wzdęcia? głupia jesteś, czy co? Żeby nie wiedzieć, ze koczyk w przeponie to na problemy z oddychaniem, od razu lepiej sie oddycha i w ogóle

aaaa bo już chciałam mojego faceta namówić bo straszne bąki w nocy puszcza tak fajnie by było jakbyśmy razem sobie zrobili ja w macicy a on w przeponie...

Gość rzal Ci nas?
A nieee, jak na bąki to najlepiej żeby sobie zrobił kolczyk w jelicie grubym, zawsze działa

Gość nie K* nie boli w ogole
nie ma zadnej rany wiec co ma sie goic ??? ale jestes glupia jak but !!!!!

sama jesteś głupia poczytałabyś troche nowinek a nie siedziała tylko przed kompem na kafeterii i się rozpasała wszerz

Gość fdhfd
Nie wierze w to co czytam i w to ze ktos moze byc az tak glupi! Mysle ze to tylko prowokacja.

Oj dajcie jej spokój, kochana moja kolczyk w pochwie nie boli gdyż robiony jest ze znieczuleniem zewnątrz oponowym, zabieg trwa jakieś 4 godziny, znajdź dobry szpital, najlepiej jakieś renomowane centrum medyczne, zabieg jest też w 100% finansowany przez NFZ, także płacisz jedynie za kolczyk, ale ten polecam Ci kupić na bazarach na stoisku z biżuterią, koszt ok 4-5zł. Jedyne o czym musisz wiedzieć to, to, że z takim kolczykiem będziesz miała orgazmy w najmniej oczekiwanym miejscu i momencie, gdyż, podczas chodzenie kolczyk będzie stymulował Twoje najczulsze miejsca. To chyba tyle, w razie wątpliwości pisz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość aska17
ja zrobiłam kolczyk w wardze bolało jak cholera mam dwa tygodnie ale jak jeszcze porusze kolczykiem to boli ... ale bardzo mi sie podoba