yazzi1985 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hej a ja ostatnio znalazlam super sukienki na allegro u uzytkownika maggy24 kupilam 3 i sa super pozatym produkuja tylko do 30 sztuk wiec sa niepowtaralne i moge sie pochwalic nimi i nie martwic ze ktos tez bedzie je mial:) tu sa linki trzeba nacisnac na zdjecie i pokazuja sie inne sukienki http://allegro.pl/item1019073265_wyjatkowe_letnie_sukienki_rozm_34_36_38_rozne.html i jeszcze jeden link http://allegro.pl/item1019084049_wyjatkowe_letnie_sukienki_rozm_34_36_38_rozne.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie reklamuj sie tak Napisano Kwiecień 28, 2010 :O poza tym sukienki wcale nie takie ladne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bumbumshoko 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Nie diziwe się, że tak się reklamujesz bo napewno nie ma chętnych :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yazzi1985 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 widze ze masz jakis problem ze soba ale to twoja sprawa nie reklamuje sie jakbys zapomniala lub zapomnial jak sie czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kossanka Napisano Kwiecień 28, 2010 A jaka cena!Masakra sukienki a jeszcze wieksza masakra cena.....Zenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ożeszkurnasz Napisano Kwiecień 28, 2010 błahahahahahahahahahahahah, sory,ale nie dałabym za żadną nawet 10 zł,a co dopiero 199zł:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeeeee..... Napisano Kwiecień 28, 2010 No odruch wymiotny!!!!!! Paskudne jak nie wiem co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie za bardzo te sukienki Napisano Kwiecień 29, 2010 ładna to jest na przykład ta: http://www.allegro.pl/item1016228717_morgan_piekna_biala_sukienka_rozm_38.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinkietka 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 omg....z czego one są wykonane, że są takie drogie?? A styl i krój wcale nie jest ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Kwiecień 29, 2010 Dla mnie to zwykłe szmatki, nie ładne sukienki. Za darmo bym nie wzięła :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupa bladaaaa Napisano Kwiecień 29, 2010 totalna wieś i jeszcze gorsze niż na niektórych bazarkach ... a cena zajebista po prostu. nie porównuj Morgan-a to jakiegoś badziewia przez które widać sutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwa złośnica 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 brzydkie te kiecki Agnieszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blblblblblb Napisano Kwiecień 29, 2010 Dupa bladaa O morganie dziewczyna napisała że tą sukienkę można nazwać ładną ale nie te które autorka tematu prezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga552 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 łeee brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupa bladaaaa Napisano Kwiecień 29, 2010 faktycznie źle spojrzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cie pitole Napisano Kwiecień 29, 2010 co to ma być????? I jaka cena!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 29, 2010 paskudne, ja bym za ie 10 zł nie dała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia166 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 OKROPNE :O Z reszta widać ze sama siebie rekalmujesz, kogo ty próbujesz oszukać? Sukienki są tak beznadziejnie, że nikt by się takimi szmatami nie zachwycał, jeszcze za taką cene. ŻENADA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nożyczki nożyczkowe Napisano Kwiecień 29, 2010 Taaa 3 sukienki. Nikt u tej osoby nic nie kupił. Ostatni komentarz z 19 stycznia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nie znalazlas Napisano Kwiecień 30, 2010 Łech łech łech taka fioletowa a mialam 10 lat temu faktycznie super modne i niepowtarzalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie modnisiaa Napisano Kwiecień 30, 2010 to maskra jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żałosne jest Napisano Kwiecień 30, 2010 reklamowanie samej siebie Jak widac nit u tej osoby nic nie kupił jeszcze - wiec po co kłamac że aż trzy :) nikt za taka cene nie kupuje sukienek na allegro w liczbie 3 od razu ale to wyglada jak tshirt a nie sukienka, nie dziwie sie jak poprzednicy ze nie ma chetnych - na allegro tysiace ładniejszych sukienek i tańszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach