Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etrgyrse

PYTANIE O FIGURĘ!!!

Polecane posty

Gość etrgyrse

Mam 167cm i waze 53kg. chciałabym zrzucic te 3 kg i jakos tak ujędrnić sylwetkę. Co moze mi w tym pomóc??? 1) bieganie??? 2) skakanka z cwiczeniami aerobowymi???? 3) stepper i rower??? pływac niestety nie umiem:( kobitki i chłopczyki doradzcie...

Gość etrgyrse
Przerwa bo własnie mi sie wydaje ze 53 kg przy wzroscie 167 cm to troche duzo:( znajomi mowia,że jestem szczupła ale ja zawsze zakompleksiona:(

oszalałas , jest idealnie :( jesli nitk za Tobą nie krzyczy : Ty kurduplu, Ty konusie, Ty żyrafo, Ty pasztecie Ty bazylu, Ty anoerktyczko , Ty gruba świnio, albo Ty anorektyczna brzydka żyrafo :classic_cool: jest naprawde naprawde okey :classic_cool: :)

Gość etrgyrse
przerwa, krzycza za mna tylko"Jaki ona ma dyzu nos!!" to nie jest fajne:( spory jest to nastepny kompleks:( a kiedys koles do mnie powiedział" bez obrazy kolezanki, ale masz duży nos":( myslalam,ze umre:(

:O rombniety :classic_cool: pewnie ma jakis kompleks z rozmiarami :O :O 🖐️ no ale tego juz na szczescie nie sprawidzisz :) yhh pewnie nie yest źle, ale ja jestem maniaczka operacji wiec jesli bardzo Ci przeszkadza to.. a na razie trzeba zacisnac zeby ii.. liczyć ze sie nie połąmia :O:O :classic_cool: ;) a figurka mioodzio :classic_cool: no ale jak to mówia sportu nigdy za mało :OO: :)