Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaniemogge

do wszystkich popieprzonych gimnazjalistów,którzy mieli dziś egzamin

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaniemogge

z matematyki etc. Dzieci kochane,przestańcie pieprzyć,że macie średnią 5,5 5,0 etc a tak Wam tragicznie poszło,że szok i co za debile to wymyślają. To tylko o Was świadczy,że tak naprawde wszystkiego uczycie się na pamięć całymi godzinami,bo co mamusia powie jak piątki nie przyniose? Zero błyskotliwości i logiki :o bo wyobraźcie sobie,że egzaminy to nie tylko wiedza z książek ale zazwyczaj ROZUM!

Gość pink_princess
A ciekawe ilu gimnazjalistów Ci powiedziało, że ma średnia 5,0... Taka średnia w gimnazjum rzadko kiedy sie zdarza.... Ciekawe, jak Ty bys napisał/ napisała ten egzamin.... Akurat on nie był na logikę, wiem, bo sama go dziś pisałam, więc nie pieprz głupot, skoro nic na dany temat nie wiesz

Gość jaaaaaaaaaniemogge
no wyobraź sobie,że wiem,bo też go pisalam tępoto. najelpiej zwalić na egzaminatora i powiedzieć OH gdzie ja się do szkoly dostane? mam średnia 5,0 oh caly dzien siedze przy ksiazkach ale po sprawdzianie wszystko mi umyka ,bo mamusia juz nie pyta:(

Gość egzamin był trudny
i tyle :( Mielismy material, ktorego nie robilismy jeszcze na lekcjach

Gość pytaj
o popatrz, ja mialam w gimnazjum srednia 5.0 z czesci matematycznej bylam zwolniona, chodzilam do 14 we wrocławiu a teraz jestem na 4 roku architektury. i przestan chrzanic ze wszyscy gimnazjalisci ze srednia 5.0 to tepe kujony. czuje, ze zazdrosc przez Ciebie przemawia

Gość pink_princess
Ja tak nie mam... na semestr miałam srednia 4,17 i nic mi nie umyka... Rodzice mnie nie pytaja, bo to jest moja edukacja, nie ich,a jak jesteś taka mądra, to na ile punktów go napisałaś? A może to o sobie właśnie piszesz?

Gość torturełe orencz
autorko uwazaj, bo zaraz znajdziesz niespodzianke pod krzeselkiem:classic_cool:

Gość pink_princess
Zgadzam sie z pytaj - może zazdrość? A może to tępoto to okeślenie pasujące do Ciebie?

Gość jaaaaaaaaaniemogge
strasznie zazdrosze,oj bardzo,zwłaszcza,że to ja przez rozumne myślenie będe miała około 41 pkt a nie sranie o 20 a przecież miałam 5.0 średnią,oh maaaaaaaamo,nie? pytaj- nie czytaj między wierszami jeśli nie umiesz tego robić,złotko :D bo nie napisałam ,że osoba mająca 5,0 średnią to tępe kujony :o

Gość pink_princess
to sie ciesz ze masz tyle, a innych nie wyzywaj

no dokladnie, uwazam ze troche za bardzo pojechalas/es. np ja uważam ze egzamin byl dośc trudny, mam serdnią troche powyzej 4. ale nie poszlo mi az tak tragicznie, a jesli w calej Polsce pojdzie źle to przeciez szkoly obniża próg punktowy, wiec nie ma sie czym martwic ;P

Gość GHFGGFHGGFGFGF
No sory ale dla mnie test byl po prostu latwy. Uczylam sie przez 3 lata i tyle.