Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always000

solarium podczas karmienia piersia

Polecane posty

mam pytanie.2 tygodnie temu urodzilam dziecko.czy moglabym sie wybrac na solarium?jestem bardzo blada i przydalo by sie troszke opalic. nadal krwawie wiec myslalam ze molabym isc na solarium tylko na twarz.czy moge na nie isc ? karmie tez piersia no i trwam w pologu poporodowym.

Gość agata bbbb
jesli karmisz solarium jest zabronione

Gość taka jedna riposta cienka
a ja chodzilam tylko zakryj piersi

moja polozna uznala ze jesli po tym czuje sie lepiej to mam isc tylko z rozsadkiem i zakryj sutki a nawet cale piersi. szczesliwa mama szczesliwe dziecko:D

Gość sakaklcfa
a czemu solarium miałoby szkodzić?

JEŚLI OD PORODU MINĘŁO TYLKO 2 TYG TO POCZEKAJ bo trochę za wcześnie , jeszcze krwawisz wiec możesz dostać krwotoku lub jakiejś infekcji po 6 tyg po wizycie idz na poczatke na krótko co do oplanian TYLKO twarzy mozesz isc ale z rozsądkiem

Gość Aaaby
Opalasz na solarium twarz? Wow, no to odważna jesteś. Ja wolałabym nie mieć zmarszczek i jak najdłużej unikać silnie regenerujących drogich preparatów kosmetycznych, niż odsłaniać twarz na solarium. Nie lepiej kupić samoopalacz Dove do twarzy? Jest tak samo wydajny, a nie szkodliwy. Warto marnować skórę dla utrzymującej się kilka marnych dni opalenizny?