Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlewozmywakz71

LIVE-kobieta & facet

Polecane posty

pewnie że jestem.. czasem :) heh i już znów wolny heh.. :/ szkoda gadać.. laska stwiedziła przez smsa że nic nie czuje prócz przyjaźni ... heh... no a wydawać by się mogło że przyjaźń to przecież też sporo.. jak po 3 spotkaniach.. no ale... ja chyba inaczej spostrzegam świat... heh... ;/

Gość zazdroszczę jej
no to bardzo się cieszę :) kontakt już zapisałam do Ciebie i odezwę się jutro jeżeli tylko będziesz na gg. dzisiaj niestety nie dam już rady bo "wpadłam" do sieci dosłownie na sekund pięć. pozdrawiam 🌼

Gość ejjj ejjjjj
zlewozmywak wyglada,że masz fajna babke,nie rezygnuj z niej,moze nie jest łatwa ,ale to dopiero poczatek ,moze byc pieknie ,nie rezygnuj walcz o nia,rozmawiaj otwarcie,spytaj sie dlaczego nie odp.ze dla ciebie duzo znaczy zeby odpisała tu bedą cie zarywac laski,ale czasami warto sie pomeczyc aby diament wybrac

wiesz tak warto się pomęczyć by wybrać diament.... ale laska wyraźnie powiedziała... że koniec tej znajomości bo niby się zaangażowałem heh... naszczęście nie na tyle by być smutnym... powiedzmy że no cóż... no dziewczyna chyba sama nie wiedziała co chce... ;/

Oj współczuję :/ To po co się spotykała, skoro ona się nie chciała zaangażować? :o

Gość tez sie nad tym zastanawiam
co za dziwna dziewucha... ja w ogole nie rozumiem jak mozna sie z kims spotykac, ba, calowac sie z kims, przytulac, jesli z gory sie wie ze nie ma sie ochoty na blizsza znajomosc z ta osoba...

no to jest dość dziwne..i dla mnie nie zrozumiałe... chyba na razie dam sobie spokój z babeczkami... może czas się rozejrzeć za kobietą... taką 1 na resztę życia....