Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrofeczkaaaa

byc Z NIM CZY NIE

Polecane posty

Gość mrofeczkaaaa

Hej dziewczyny, chcialabym sie wygadac, bo zbyt dlugo to trzymam w sobie, a jak ktos chetny do wypowiedzi na moj temat to zapraszam. No wiec, jestem w 4 miesiacu ciazy, jestem z tego powodu szczesliwa, moj partner niestety nie za bardzo. Wczesniej bylo wszytsko oki miedzy nami, a teraz odkad sie dowiedzialam ze bedziemy miec dziecko wszytsko sie zmeinilo na gorsze. Tj moj partner powiedzial mi ze mnie nie zostawi w tej sytuacji, ale prawie wogole ze soba nie rozmawiamy, on malo sie mna interesuje i nie dba o moje zdrowie. On ogolnie to nie cieszy sie z obecnej sytuacji i poprostu nie chce tego dziecka. Kiedy mu mowie ze boli mnie jego zachowanie to stwierdza ze sie czepiam. To tak w skrocie. Dzis nie wytrzymalam i powiedzialam mu ze to koniec, ze to nie ma sensu. Wydzwania do mnie ale nie odbieram. Tak mi smutno i nie wiem co mam robic:(

Gość Anastazja21
Witam :) po pierwsze gratulacje :) a co do Twojego partnera to nie wiem... długo jesteście ze sobą ? może przerasta go nowa sytuacja i nie umie się w niej odnaleźć... może potrzebuje więcej czasu albo po prostu nie jest gotowy na bycie tatą... ile on ma lat ?

Gość mrofeczkaaaa
a po co??

Gość mrofeczkaaaa
jestesmy ponad 3 lata, juz mial 2 miesiace na pogodzenie sie z sytuacja, a co do wieku, to juz nie jeste najmlodszy bo po 30

Gość mrofeczkaaaa
ale ja juz z nim gadalam nieraz, i ciagle jest to samo, ze to nie jego wina ze jest taka do dupy sytuacja, ze on tego nie chcial, ze ja sie go nawet o nic nie pytalam, a przeciez ja tego tez nie planowalam.

Gość Anastazja21
Porozmawiaj z nim na spokojnie i otwarcie powiedz co Cię boli i niech tez on powie jak się czuje w tej sytuacji

Gość Anastazja21
Więc zachowuje się nie fair w stosunku do Ciebie... a Ty chcesz z nim być ? Kochasz go ?

Gość mrofeczkaaaa
gdyby to bylo takie latwe:( ja sie zastanawaiam czy jest sens dawac mu jeszcze szanse

Gość mrofeczkaaaa
tak kocham go, chce byc z nim ale pod warunkiem zeby sie zmienil, ale jak narazie to nawet nie probuje

Gość Anastazja21
Może daj sobie spokój z nim chociaż na jakiś czas... jeśli będzie się starał i zabiegał o Ciebie to warto dać mu szanse a jeśli nie to jest Ciebie nie wart

Gość mrofeczkaaaa
dzieki, i tak tez zrobie

Gość liljawodna
mrofeczka mj maz ma 41 lat i jeszcze nie dojzal do ojcostwa. Chcialby ale jeszcze nie teraz. Gratuluje ciazy i ja bym odczekala do narodzin i zobaczyla czy sie zmieni jak nie to zawsze mozesz odejsc. Chyba ze nie mozesz dluzej wytrzymac. Kochana tule Cie.

Gość mrofeczkaaaa
no wlasnie ja juz jestem cala znerwicowana, nie wytrzymam tyle miesiecy w takiej atmosferze, albo sie zmieni teraz albo juz wogole nie musi nic robic

Gość Anastazja21
Nie łam się, na pewno wszystko się ułoży :) a Ty musisz być teraz radosna i pogodna bo masz dla kogo żyć! :)

i nie denerwuj sie bo jestes w ciazy pamietaj teraz najwazniejsze jest dziecko