Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

czy Kid Cudi ubiera się modnie?

Polecane posty

Gość hylui
czarni ubieraja sie na swoj sposob i to co na nich dobrze wyglada, na bialym moze wygladac tragikomicznie

no tak się składa że dokładnie na niego się wystylizowałem :P jestem biały murzyn:D

a może on ci się podoba bo jest dobrze ubrany tj spodnie biodrówki-rurki ,adidasy albo trampki+bluza z kapturem i ściągaczem i zarost na twarzy 3 dniowy?:P

bo mi sie wydaję za taki styl jest trendy, wystarczy sie tak ubrać a laski mimowolnie będą się oglądać :classic_cool:

Gość paula11111
zajebiście się ubiera. jeden z najlepiej ubranych kolesi jakich kiedykolwiek widziałam. chociaż on sam w sobie jest tak niesamowity, że dla mnie we wszystkim będzie wyglądał świetnie. ale fakt myślę, że masz rację z tym, że jeśli tak się chłopak ubierze to dziewczyny będą się mimowolnie oglądać za nim. no bo nie oszukujmy się, ale spotkać dobrze ubranego chłopaka to nieczęsto się zdarza. a więc chłopcy, brać przykład z cudiego. rureczki, koszula/ ciekawy t-shirt (ale nie pięć rozmiarów większy), trampki/jordany/dunki

Gość Dusia;*
Moim zdaniem najfajniej ubranym artysta jest własnie Kid Cudi;) Nawet jakby się tak nie ubieral to i tak z niego jest ciacho ;* Podoba mi się jego styl muzyki i wgl bardzo twórczy z niego gość ;) jak dla mnie Cudi jest naj ;*