Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nerdeeene

Bydgoszcz - Zapraszam

Polecane posty

Gość Nerdeeene

Są tu ludzie z Bydgoszczy?;> Chetnie poklikam ;p

Gość ŻKS Ostrovia
Yebac Polonie!

Gość ewfrwe
Tak sa tutaj mudzie z Bydgoszczy.

Gość Nerdeeene
wiedziałam że zawsze znajda sie jacys pseudo kibice wszedzie :classic_cool:

Gość Duszyczkaa24
Hej...ja jestem z Bydgoszczy

Gość ŻKS Ostrovia
haa! życie:D nie no nie mam nic do bydzi :D chociaż wiadomo że u nas to nie za bardzo sa za wami :D

Gość Nerdeeene
A z jakiego osiedla ?;> No bo widocznie jesteśmy lepsiejsi od Was dlatego nas nie znosicie :classic_cool:

Gość Kafeterianka1000
ja też jestem z Bydy, kto jeszcze na kawke z bydy :)?

Gość Nerdeeene
Zaraz sie okaze ze ktoś z Was mieszka w moim bloku :D :classic_cool:

Gość ŻKS Ostrovia
taaa lepsi .. heheheh . widac że kibicem nie jesteś, jak z osiedlem wyskakaujesz.. wasz słynny "wujek samo zło" ze sportowych faktów jest tak inteligentny, że chyba tylko Grudziądz jest z wami w sojuszu :D ale co sie wypowiadam jak i tak nie wiecie o co kaman.. z resztą co ja tu robie .

Gość ewfrwe
Calkiem mozliwe :) To gdzie mieszkasz :P

Gość Nerdeeene
ja tu nie kibicuje nikomu leszczu :classic_cool: pseudo kibictwo to nie dla mądrych ludzi babolku :D ------ W fordonie :classic_cool:

Gość ŻKS Ostrovia
nawet pseudo kibica od kibica nie odróżniasz. Ja od 4 roku życia siedzę na stadionie co niedzielę, więc nie wyskakuj mi tu z takimi tekstami, dziewczynko :) Nie miałam złej oponii o Bydzi, ale jednak nawet ludzie którzy nie są kibicami, mają w sobie to chamstwo :)) Narazie, Bydłoszczanie. 🖐️

Gość Nerdeeene
A sobie miej zła opinie, myslisz ze bede plakac?:D nie zalezy mi na tym co sobie myslisz :classic_cool: bliską osobą mi nie jesteś także Skarbie bywa :classic_cool:

Gość Nerdeeene
I w ogóle jestes pusty bo po jednej osobie oceniasz całą ludzkość w mieście :classic_cool: powodzenia z takim podejsciem haahaaa :D

Gość ŻKS Ostrovia
po pierwsze to jak już to PUSTA. [ale skoro ja jestem pusta to Ty chyba już pod wklęsłych podchodzisz] Kibie z Bydgoszczy zawsze byli kojarzeni z bydłem, bijatykami, wyzwiiskami w strone innych kibiców itp.. ale miałam inne zdanie o mieszkańcach bydgoszczy. dajesz tylko przykład typowego Bydgoszczanina :D. Tak więc jak sama widzisz, nie oceniam tylko po tobie, a po tysiącach .

Gość Nerdeeene
Wiem żenasi kibice sa najgorszymi jakich można mieć, wbija nawet nóż w serce osobie która kibicuje innej drużynie i niezaprzeczam że sa to fujasy, mnie tez wkorwiaja złamasy ktore mysla ze sa wielkimi kibicami :classic_cool: zazwyczaj sa to puste drechy, bo drechy zazwyczaj to puste lyse palki :classic_cool:

Gość ŻKS Ostrovia
oj moja kochana, napewno nie kibice czarnego sportu.. no chyba że u was tacy są.. u nas nie ma takich sytuacji, żeby cie jakiś drech idący z meczu pobił czy cos w tym stylu.. to co sądze to ci powiedziałam. wasi kibice to bydło.. nie trzeba było tak reagowac jak zareagowałaś bo poierwszym słowem wyrabiasz sobie opinie i przekonujesz mnie tylko że to miasto jest chamskie . . ale moje wejście smoka też nie było zbytnio kulturalne :classic_cool: mimo wszystko bydzi nieznosze :D .. nara :D

Gość tarkaninna
Ostrovia- gdyby oceniać po twoim poziomie ludzi mieszkajacych w twoim miescie to nie wypadła by ta ocena najlepiej. już twój pierwszy post " Yebac Polonie!" mówi wiele o twojej kulturze i wychowaniu, a raczej ich braku. starasz sie tu udowadniac jakies tezy o zachowaniu a sama...cóż..przeanalizuj swoje posty i jesli masz odrobinę inteligencji-zakumasz o co chodzi i przeprosisz. jeśli masz tylko jedną szarą komórkę- będziesz dalej bluzgać. no , pokaż jaka jesteś :/

Gość Nerdeeene
tylko nie pusc baka pipka moja droga wielka kibiczko nienawidzaca bydgoszczunki :classic_cool: Uwazaj! Może wloza Ci noz w dupsko! aaaaaaaa!

Gość ŻKS Ostrovia
Ja nie bluzgam :D tylko stwierdzam fakty. piertwszy post - ok, wyskoczyłam, ale drugim sprostowałam i gdyby autorka postu nie wyskoczyła ze swoimi mądrościami w cale a w cale bym nie pisała tego co pisałam, więc nie wiem kto tutaj powinien sie zastanawiać. Ja nie mam nic do mojego miasta, a do kibiców broń Boże, bo nasz stadion jest jednym z niewielu, gdzie nawet kibice z Grudziądza mogą sobie łazić jak święte krowy po sektorach gospodarzy, a nikt im nie powie nawet słówka złego [ w grudziądzu / czy bydgoszczy nie można nawet wyjść do toi toia bez ochtony (chyba że bez szalika) bo zostaniesz zmasakrowany, a co dopiero pochodzić po stadionie.. ]

Gość Nerdeeene
zegnałaś się juz 2 razy, zmartwychwstałaś? :classic_cool: TO CUD

Gość ŻKS Ostrovia
ale dobra, jesteście mądrzejsze :D opinię miasta zawdzięczacie kilkunastom tysięcy ludzi ze stadionu. Im dziękujcie :) .

Gość ŻKS Ostrovia
taaa :classic_cool: zajebi.sta jesteś.. cud hehehe.. a co myślałaś ze będziesz mówiła na mnie co będziesz chciała a ja nic nie odpowiem bo powiedziałam "żegnam" .. naiwność Cię zaślepia. Bez obrazy :):)

Gość tarkaninna
Ostrovia a nie bierzesz pod uwagę tego, że życie nie zaczyna się i nie kończy na stadionie? sadzisz, że dla ilu % ludzi w 400 tys mieście jakim jest Bydgoszcz stadion ma jakiekolwiek znaczenie? chodzisz do teatru? opery? kina? na wystawy? do bibliotek?

Gość Nerdeeene
Nie baw się w psychologa bo CI to marnie idzie kotku :) To była ironiczna wypowiedz, widać Ty masz naiwne nastawienie do napisanych zdań :classic_cool: A opinie miasta? Hmm, mam wieksze problemy niż opinia miasta. A Ty się przejmuj swoją opinią bo zachowujesz się jak schizofreniczka :D

Gość Bydgoszczanka od 3 lat
Bydgoszcz to :/ miasto emerytów, oszołomów, żuli i blachar ... tylko i wyłącznie dzięki "przyjezdnym" jakoś prosperuje:O ...

Gość eeeej... to mial byc
topic dla bydgoszczan, a nie dla kibicow, szkoda, zesie niefajnie zaczal

Gość ŻKS Ostrovia
chodze, wyobraź sobie że chodzę :D . Nie jestem żulem w dresie spod monopolowego, poprostu moją pasją jest ten sport. Czy to od razu jest jedno znaczne z ww cechami? Powtarzam się, nie mam takiej opini o mieszkańcach, tylko o kibicach co mówie po raz 4. Ale wy coraz bardziej przekonujecie mnie, że nie tylko kibice, a całe miasto jest takie cwaniakowate.