Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana bardzo 89

Nie mogę znaleźć pracy !!! Mam ochotę się zabić !!

Polecane posty

Gość Załamana bardzo 89

Od paru miesięcy szukam pracy i nic nie moge znaleźć. Przedtem byłam na stażu w biurze, potem pracowałam na magazynie, ale skończyla mi się umowa i mi jej nie przedłużyli, bo nie było wówczas pracy. Dzwonilam tam niedawno i mowili, że nie przyjmują nikogo narazie :( Od większego miasta mieszkam jakieś 60 km, ale i tam skladam dokumenty. Ostatnio dzwonilam na ogloszenie jako pokojówka, to mnie nie chca bo za młoda jestem i nie mam doświadczenia. Na opiekunkę dla dziecka też nie mam doświadczenia, w sklepie za ekspedientkę też brak doświadczenia :( Studiuję zaocznie na II roku i powoli nie stać mnie na opłacanie rat za naukę, moich rodzicow tez nie będzie stać na placenie tego za mnie. Jestem zalamana, jeśli mi przyjdzie zrezygnowac ze studiow :( Mam ostatnio myśli samobojcze :(

Gość sebbbb
staraj sie 2 raz o staz

Gość Załamana bardzo 89
staram się, jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy i probuje ale nic nie idzie :( jestes juz tak zrezygnowana

Gość Wolvfram
posłuchaj, małe opowiadanie i może coś wymyślisz, moja znajoma z małej miejscowości miała podobną sytuację, studiowała w weekendy i z kasą było krucho ale wpadła na pomysł i dogadała się z jakąś dziewczyną , która pracowała w Anglii przy pakowaniu kosmetyków i nie znam szczegułów ale dziewczyny się jakoś dogadały i tamta z Anglii przesyłała kosmetyki do Polski i ta moja znajoma sprzedawała te kosmetyki w Polsce, już wyszła na prostą :) więc może spróbujesz ?

Gość yo masz problem z głowy
idź do jakiegoś pracodawcy sama i zapytaj czy nie wziąłby cię na staż? Może na ciebie złożyć wniosek imienny ze wskazaniem. No i czytaj na stronie urzędu propozycję stażu, jak coś ci wpadnie w oko to idź do urzędu i powiedz że chcesz skierowanie na ten staż.

Gość yo masz problem z głowy
i może przejdź się po marketach? Tam często jest duża rotacja, może akurat potrzebują pracowników.