Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się nauczyć tańczyć

jak się nauczyć tańczyć

Polecane posty

za 3 dni mam imprezke a za miesiąc wesele i zupełnie nie umiem tańczyć. a całej imprezy nie chce przesiedzieć. chciałabym się nauczyć tańczyć, ale nie wiem jak, wstydze się swoich ruchów nawet przy sobie, a co mowa o tym że ktoś bd na mnie patrzył. na kurs sie nie zapisze bo kasa i u mnie nie ma takich kursów, musiałabym dojeżdżać. a kolezanki zadnej nie chce prosic o pomoc, bo tez sie wstydze, a pozatym one tez nie bardzo sie ruszaja. prosze o pomoc.

Gość 002193
zacznij chodzic na dyskoteki. chłopacy/meżczyzni zaczną Ciebie prosic do tanca i jakos w koncu się nauczysz:) ze mna tak było. na poczatku jak zaczełam imprezowac strasznie sie wstydziłam jak mnie jakis prosił do tanca, z czasem przestawałam wnikac w to ze mi nie wychodza te obroty itd a teraz przyciagam wzrok facetów tanczac:)

Gość hiris
Raaaaanyyyyy Julek :classic_cool:, to obrzydliwe :O

Gość hiris
Nie no, niech sobie będzie czarna :D, ale sposób w jaki się rusza i w jaki rusza jej się tkanka tłuszczowa wydaje mi się prymitywno-obrzydliwy :O

tez kiedys mialem podobny problem ale opatentowalem wspanialy sposob na tance lepsiejszy od szkoly tanca cichopkow, a mianowicie jesli jest to np wesele to nakladam ostre tempo w polewaniu i tak okolo godz 23 wywijam jak Travolta a o godz 2 zaczynam wprowadzac do swojej horeografi kroki z tanca nowoczesnego i baletu, deklasujac tym wujka Czesia naszego rodzinnego zabawiake. Metoda sprawdzona i polecana.

najbardziej chcialabym sie nauczyc tanca na rurce ale tez nigdzie nie mam okazji chyba pojde do pracy w klubie gogo co myslicie?

Gość hiris
A Michael Jackson? :(

DrOjBoli też tak próbowalam, ale niestety nie przystopowałam w miare wczesnie i gdy wstałam od stoły do tańca to nie było mowy o tańczeniu bo ledwo trzymałam sie na nogach.