Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po ciąży schudne

najlepsza marka PASÓW WYSZCZUPLAJĄCYCH

Polecane posty

Gość po ciąży schudne

Witajcie Postanowiłam zakupić sobie pas wibrujący, mam zamiar z nim pozbyć się po ciąży tkanki tłuszczowej i celulitu. Problem jest taki ze jest ich sporo do wyboru a ja chce najskuteczniejszy tj taki który najlepiej trzęsie :) i daje najlepsze efekty. Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie proszę o zabranie głosu, myślę że nie ja jedna jestem zainteresowana !

Gość hehhhhhhhea
Żadna oczywiscie, to pic na wodę i wytrząsanie kasy. Jakby się dało odchudzić tylko leżąc w czymś takim i pachnąć to po ulicach biegałyby same gazele, a nie stadka słoniątek ;D

Gość zonia30
mam, używałam dosyć długo i niestety nie zauważyłam zupełnie żadnej poprawy...Nie polecam

Gość po ciaży schudne
hmm, wydawało mi sie logiczne że wstrząsy które wydają te motorki w tych pasach spowodują napięcie, rozbicie tkanki tłuszczowej i celulitowej.

Nie ma czegoś takiego jak rozbicie tkanki tłuszczowej, nie da się rozbić komórek tłusczowych i wycisnąć z nich tłuszczu (niby co miałoby się z nim potem stać) ani masażem, ani wstrząsami, ani żadną inną komedią. Odchudzanie to sport plus dieta, i tyle.

Gość dyzma
no ale jak chodzisz, wykonujesz zwykłe czynności to spalasz kalorie. Więc jak założysz pasi trzęsie ci sie tu i ówdzieto to tez spalasz kalorie. Rozbicie tkanki tłuszczowej może i nie, ale przy celulitisie to prawdopodobne bardzo że skutkuje pas, przeciez wszędzie polecają że masowanie miejśc gdzie występuje clulit pomaga go rozbic i zlikwidować. Tez uważam że coś w tym jest....

Gość ahaaaaaaaada
Nie. Chodząc, spalasz kalorie, bo to Ty wprawiasz mięśnie w ruch (patrz: włączony jadący motocykl zużywa benzynę). Jak Cię coś trzęsie to mięśnie poruszane są zewnętrznie, nie ma w tym żadnego ich wkładu, więc nie ma wydatku energii (motocykl pchany nie spala benzyny).

Gość ahaaaaaaaada
Aha, co do cellulitu i masażu: masaż poprawia krązenie krwi, a co za tym idzie poprawia wydalanie produktów przemiany materii i poprawia dostarczanie tlenu i substancji odżywczych do tkanek. Ale niczego nie rozbija ;)