Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

Żle mi;(

Polecane posty

nie mam przyjaciół... nie mam osoby która wie o mnie wswzystko, któej mogłabym sie poradzic... która mnie zrozumie i sie da w rekaw wypłakac, z którą bym sie mogła spotkac kiedykolwiek bym tego potrzebowała....;( Tak strasznie mi żle...

No to może zacznij wychodzić do ludzi ? Na pewno masz jakieś pasję, swoje ulubione hobby- zapisz się na jakiś kurs z tego, co Cię interesuję, tam na pewno poznasz ludzi o podobnych zaintersowaniach do Twoich.

nemezis* ale ja mam duzo znajomych.... brak mi tylko prawdziwych przyjaciół;( znajomi tacy raz na jakiś czas.... a nie mam osoby do której naprzykład zadzwonie jak mi sie nudzi albo jak mam problem...;(

Gość ja chodzilam
a skad jestes?znam ten bol...

Hmm.. no to zacznij zachowywać się tak, jak sama chciałabyś być traktowana. Bo mi się wydaje, że tylko wtedy można znaleźć przyjaciół, a nie tak, ot sobie.

Gość wkurwionyntakbardzozeniewieszz
Mam ten sam problem !!!!!! kiedyś miałem przyjaciół i znajomych a teraz to wszystko chuj strzelił !!! ludzie nie poznawają mnie na ulicy., nie wiem kurwa wstydza sie czy co, tez mam tego dosc takze nie martw sie bo sama nie jestes !

Ale własnie chyba tak sie zachowuje...:( nie mam problemu z nawiazywaniem kontaktów, znajomosci, jestem komunikatywna itd. ale przyjaciół brak;( brak pokrewnej duszy...;( Ale skoro cie na ulicy nie poznają to chyba był jakiś głębszy powód...?