Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość viwiiiiii

liceum-inne miasto

Polecane posty

Gość viwiiiiii

Hej Mam problem.Nie wiecie może jak to jest z rekrutacją do liceum w innym mieście niż to w miejscu zamieszkania? Tzn chodzi mi o to, że chciałabym wybrac jedno liceum w innym mieście i nie w moim województwie i nie wiem jak to zrobic, bo chyba można tak Jest rekrutacja elektroniczna i w moim miescie dostajemy login i hasło do systemu obsługującego rekrutacje w obszarze wojewodztwa, a ja chce zlozyc do innego miasta, w ktorym tez jest rekrutacja elektroniczna i można się samemu zalogowac tylko nie wiem czy moge tak zrobic, bo normalnie moge wybrac 3 szkoły, a jak się zaloguje do dwoch systemow to troche chyba cos nie tak Błagam jak ktoś coś wie lub ma podobną sytuacje to napiszcie jak to zrobic, bo rekrutacja w moim miescie jest jakos po wolnym weekendzie, a ta w tym drugim mieście juz się zaczeła i logowac się moge tylko do piątku, a nie wiemk co zrobic i bardzo się zestresowałam tym wszystkim, bo zalezy mi na tej pierwszej szkole, a nie mam teraz kogo zapytac. No i wymyśliłam, ze zadzwonie do tej szkoły z innego miasta i spytam, ale jeśli coś wiedzie to proszę piszcie! P.S a może można złozyc do 3 szkol tu i do 3 w innym mieście

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować