Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laYlla24

Brak 2 ostatnich tabletek, co dalej??

Polecane posty

Gość laYlla24

witam cieplo Drogie Panie. sytuacja następujaca: przyjmowałam microgynon 21, miałam przerwę - nadszedl dzien krwawienia po przerwie i wziełam 2 pierwsze - fałszywy alarm, plamienie ustało, nie byl to okres. Gdy dostałam okresu zaczełam brac tabletki dalej, normalnie, dzis powinnma wziać 20, a jej nie mam, bo zapmnialam,ze je wzięłam i mam brak w opakowaniu. Ponadto dostałam plamien w trkcie ich brania i gin przepisal mi Kontracept. Zapomniałam mu powiedziec żeby mi dopisał ten brakujący microgynon ;/ I teraz nie wiem co robic? 7 dni przerwy od jutra i Kontracept, czy znów przerwa do normalnego okresu i z nim dopiero Kontracept...aaaaaaaaajjjjjj!!!!! HELP!

Gość krucafuks
Zacznij brac Kontracept bez 7- dniowej przerwy. Tzn wez ostatnia tabletke Microgynonu i nastepnego dnia Kontracept. Krwawienia z odatawienia nie bedzie, moze pojawic sie plamienie w trakcie brania tabletek.

Gość natalenkaa85
JEsteś pewna, że dobrze zrobiłaś i nie był to okres? Zdarza się, że po przyjęciu pierwszej pigułki krwawienie się skraca, ulotka o tym mówi. Myślę, że narobiłaś bałaganu i nie dziwię się, że były plamienia. Swoją drogą pierwsze słyszę, żeby po jednym opakowaniu zmieniać pigułki z powodu plamień:/ Przecież to standard na początku przyjmowania pigułek. A co do pytania to ja bym zaczekała z kontraceptem na okres i zaczeła brać i na razie zabezpieczaj się dodatkowo i już nie mieszaj:/