Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenkochający

Ona jest straszną egoistką ! Co z tym zrobić ?

Polecane posty

Gość tenkochający

Mam problem z moją dziewczyną ;/ Jestem z nią 5 miesięcy . Jesteśmy w podbnym wieku, ona starsza . Na początku nasz związek był cudowny , jednak od około miesiąca ona zaczeła pokazywać prawdziwą twarz ;/ Jest straszną egoistką . Mną sie mało interesuje . Kiedy się z nią spotykam nawija tylko o sobie , o butach , ubraniach no i strasznie zrzędzi że jest "brzydka " a wcale nie jest . Ostatnio z nią rozmawiałem stwierdziła "taka jestem nic z tym nie zrobie " . Zawsze było tak ze to ja się staram na maxa , nigdy sie nie spuźniłem , nie kłamałem i nic nie oszukiwałem . Bardzo mi sie podba i kocham ją nad życie bo w końcu mnie uratowała od śmierci . A teraz kiedy z nią rozmawiam co raz mówi że jest "brzydka" zaprzeczam i stanowczo tak myślę (nic nie oszukuje ) a ona dalej swoje . Ostatnio z nią rozmawiałem i stwierdziła że może by się przespała się z kimś za nową twarz ;/ to co powiedziała mnie zatkało .... . Kocham ją najmocniej na świecie , nie chce jej rzucać . Możecie coś doradzić jak mam postępować ? I dlaczego ona jest taka egoistyczna ? Prosze pomóźcie , nie chce aby rozpadł mi się związek , a powoli ku temu dąży .

Gość
jezeli ona sie nie stara, olej ja

Gość tenkochający
Nie potrafie jej olać ;/ zabardzo ją kocham .

Gość tenkochający
rid , twierdzi że mnie kocha , kocha mnie ale jakoś jest strasznie egoistyczna .

Gość provooooo
ale mail jak na faceta nie ma co :classic_cool:

ma jakąś depresję wie że jest starsza od ciebie i to ją boli widocznie boi się że może kiedyś ją zostawisz dla młodszej chce być zawsze młoda i piękna dla ciebie

Gość tenkochający
provooooo - tak wiem zajeb**** , ale temat nie dotyczy mojego e-maila .

Gość tenkochający
bezzzz - to całkiem możliwe , ale jak mam jej pomuc z tego wyjść? Jak widzę jak się smuci to mi się sere kraja ;/

Gość
ja mysle ze to jest zauroczenie, miłość przychodzi z czasem, musi dojrzeć. Sam kiedys stwierdzisz czy nadal chcesz miec tak egoistyczna dziewczyne

Gość !QAZxsw2
Napisz do Bravo Girl

wydaje mi sie ze ktos krytykowal jej wyglad i bardzo sie tym przejela teraz robi z siebie ofiare szuka pocieszenia u ciebie liczy na to ze bedziesz jej mowil jaka ladna jest

Gość tenkochający
Raczej właśnie nikt jej nie powiedział . Sama tak twierdzi że jest brzydka . Wydaje mi się żę dąży za jakimś "ideałem kobiecego wyglądu " i jest smutna z tego powodu że tak nie wygląda .

ja tez zawsze mowie chlopakowi ze jestem brzydka wymieniam mu swoje braki ale tylko po to zeby uslyszec od niego mile slowa komplementy ktore tak rzadko mi mowi:(

Gość tenkochający
Ja mojej ukochanej często prawie komplementy , ale ona twierdzi 'ty mnie kochasz i tak mówisz , a inni tak nie mówią " no i to ze chce sie podbać kazdemu , tłumacze jej ze sie tak nie da . Wydaje mi się ze ma kompleks ze swoim wyglądem , ale nie wiem jak jej pomuc z tego wyjsć

tez chce sie podobac kazdemu tez mam kompleksy. mysle ze wyglad jest dla niej bardzo wazny nie wyszla by pewnie nie pomalowana z domu itd... ale nie wiem co ci moge w twojej sytuacji poradzic

Gość tenkochający
" nie wyszla by pewnie nie pomalowana z domu itd... " - DOKŁADNIE !!! Wiem że każda kobieta chce być ładna dla każdego ,ale jak wiadomo tak sie nie da , i nie wiem jak jej to wytłumaczyć tak aby zrozumiała i tak aby się nie przejmowała się tym , bo czuje że mój zwiazek "podupada" i strasznie sie martwię .

Gość tenkochający
W takim razie co mogę zrobić innego aby to uratować ? Czy mam się poddać i zakończyć to jak ja kocham ? Nie chce tego za nic . Jeszcze z nią porozmawiam , może to coś pomorze . Ale niestety I tak dalej będzie bardzo egoistyczne , a to raczej nie miło kiedy ona myśli prawie tylko o sobie , a w tym czasie ja dla niej robie wszystko i siebie zrzuciłem już na ostatnie miejsce .

to dobrze ze stawiasz ja na 1. miejscu ale powinienes tez czasami pomyslec o sobie. jesli chodzi o wasz zwiazek to nie odpuszczaj go sobie bo szkoda by bylo to stracic. mam nadzieje ze szczera rozmowa cos pomoze

Gość tenkochający
Ona dla mnie jest na 1 miejscu . Sam uprawiam bardzo ryzykowny sport , zajmuję sie soba , ale jak mogę sie z nią spotkac albo iść z kolegami jeździć , ide z moją najukochańszą , chocby łażić po sklapach i oglądac co tam chce ale aby z nią być . Będe z nią rozmawiał szczerze , ale wiem że za nic sobie nie odpuszcze . Wielkie dzięki jarecka za pomoc .

Gość tenkochający
Wiesz jestem facetem ;p Moją kobietę nawet rozumiem , ale nie zawsze . A pomoc innych kobiet jest dośc pomocna .