Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetuje

Dlaczego w życiu...

Polecane posty

Gość wegetuje

nigdy nie ma się tego czego się chce, dlaczego wydaję nam się ,że coś jest dla nas dobre a nie jest i przez to musimy tyle cierpieć?

Gość aaatammmglupoty gadasz
jak jest zle, to sie o tym nie mysli bo kazdy czlowiek ma w sobie mechanizm obronny, i jesli ma cierpiec, to jedynie na swoje zyczenie :P

Gość ktos 84,.
tylko Bóg wie co jest dla nas dobre, sami z siebie nie jestesmy w stanie nic zrobic bez niego, anawet jesli jestesmy cos wstanie zrobic to skonczy sie to porazką, jesli nie poprosimy o siłe Jezusa,Nie polegaj na sobie, ani na nikim innym , tylko na Mocy Jezusa. Pamietaj ze zycie na ziemi jest ciagła walka, ciezka walka o to by kiedys bylo nam dobrze tam gdzies w niebie,Za kazdym razem jak cierpisz pomysl se o cierpieniu Jezusa na krzyzu, rzadne nasze cierpienie nie jest rowne jegocierpieniu,zanoz sie w jego milosierdziu, rzuc sie w jego ramiona jak dziecko w ramiona matki i bedszie dobrze.

Gość REDI
A JA CIERPIĘ I WCALE SOBIE TEGO NIE ŻYCZYŁAM !!!

Gość ktos 84,.
Redi bardzo ci wspolczuje, wiem jakie to bolesne, i jedyne co moze pomoc to czas, duzo czasu i Bóg , rany musza sie zagoic, po jakims czasie spojrzysz na wsyztsko jak na lekcje

Gość y o n a s z
Nie ma w życiu porażek, są tylko lekcje. Lekcja jest powtarzana dopóki się nie nauczysz.

Gość emergencytka
nikt ci nie karze cierpiec. jesli cierpisz, to sama swiadomie wybralas kogos mniej wartosciowego.