Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka clea

powroze

Polecane posty

Gość wrozka clea

prosze o daty oraz pytania.

Gość hihihihihihihihijajajajajajaj
22. 06. 1990 czy chlopak z ktorym sie rozstalam mysli o mnie, czy nasze drogi sie ze soba zejda ?

Gość Adolfik
20.04.1889 Czy Ewa mnie kocha? :(

Gość wrozka clea
hihihihihihihihijajajajajajaj ---> Myśli, ale wasze drogi się raczej nie zejdą...

Gość ankulka
on 30.01.86 ja 02.08.86 - > czy mamy szanse na zwiazek?

A jak uczynie jakis krok?

Gość ankulka
ankulka ---> Karty mówią, że spotkacie się w trakcie podróży i wtedy będzie możliwy związek.

Gość wrozka clea
Sorry myslalam o tobie ankulka i wpisalam twoje imie w pseudonim :D

Gość wrozka clea
hihihihihihihihijajajajajajaj ---> Według mnie będziesz jedynie żałować jeśli wyciągniesz do niego ręke! On teraz sam nie wie czego chce i nie jest według mnie gotowy na to czego Ty chcesz.

Gość ankulka
a to bedzie podroz do wloch?

Gość wrozka clea
anulka -- > Byćmoże. Karty nie pokazują takich detali!

ostatnie pytanie. czy spotkam kogos kto da mi cos na co tak dlugo czekam? milosc prawdziwa?

Gość 25031982 tez mam pytanie
czy miedzy mna a mezem bedzie wszystko w porzadku i bedziemy razem do konca zycia? Dziekuje z gory za odpowiedz:)

Gość wrozka clea
hihihihihihihihijajajajajajaj ---> Oczywiście! Wychodzą na to dobre karty... :) Przyjdzie czas na Ciebie! Pamiętaj, że jesteś młoda i nie wszystko przychodzi prętko! Możesz zadawać pytań ile chcesz, ja się nie pogniewam. ;)

Gość wrozka clea
25031982 tez mam pytanie ---> Mogłabyś podać mi wasze daty? :)

moja data jest w nicku,a data urodzenia meza to 25021975.

Gość wrozka clea
25031982 tez mam pytanie ---> Prócz "cichych dni" nie powinny się wam zdarzać inne problemy! Widze was razem :)

Gość ja tez prosze o wrozbe
moja data to 27marca1984 a mojego 18marca1983....czy powinnam z nim byc juz na zawsze?czy moze ten z 22lutego1983 byl odpowiedniejszy dla mnie bo ciagle o nim mysle .dzikuje z gory za odpowiedz

dziekuje Ci Cleo za to

Gość wrozka clea
ja tez prosze o wrozbe ---> Widze, że oboje tych mężczyzn wcześniej czy później zniknie z twojego życia...

dziekuje Cleo.Mam jeszcze jedno,ostatnie pytanie:jestem ciekawa co tak naprawde tesciowa sobie o mnie mysli o czy zmienila o mnie zdanie,czy tylko jest na sile mila:)

Gość wrozka clea
25031982 tez mam pytanie ---> Nie jest do końca szczera. Uważam, że w tej kobiecie jest zazdrość.

juz raz mi to wrozka powiedziala co ty tylko ja z tym pierwszym jestem 7lat i planujemy slub i kocham go wiec jak ma znikanac?widzisz cos jeszcze odnosnie mnie?a i czy mozna poproic o wrozbe np na maila oczywiscie zaplace:)

Gość wrozka clea
ja tez prosze o wrozbe ---> Piszesz, że go kochasz, ale też, że myślisz o innym więc sama się kochana zastanów czy to faktycznie takie silne uczucie, czy już przyzwyczajenie ? Ja będę wróżyć więcej, ale potem, bo teraz idę spać. Możesz zostawić swoje pytania a ja jutro odpowiem. NA TERAZ DOSYĆ WRÓŻB, ale wróce.

dziekuje clea.Czasami sie zastanawiam nad tym ale wtedy jak jest zle miedzy nami.Mielismy kryzys i sie wyprowadzilam ale nie moglam zyc bez niego,wrocilam i wiem ze go kocham a o tamtym czasami mysle,bo byl kims waznym i od lat nie moge go zapomniec,a juz jak do mnie napisze na gg to powraca to wszystko bo teraz jestesmy przyjaciolmi.Myslalam zeby zerwac z nim kontakt calkowicie ale nie potrafie i wiem ze to glupie ale nie potrafie sobie wyobrazic mojego zycia bez tego z ktorym jestem teraz.Nie wiem jakie pytania zadac bo w sumie ich duzo...moze takie czy widzisz gdzie bede mieszkac czy w polsce czy za granica?czy skoncze studia?czy bede miec pieniadze bo nie ukrywam teraz mam kryzys totalny i depresje,nie mam pracy ani szkoly i nie mam ochoty zyc.Chce to zmienic ale nie potrafie sie za siebie zabrac.I jescze czy bede miec dzieci w najblizszej przyszlosci?i czy ten nastepny to bedzie milosc mojego zycia czy jaks pomylka ze bede zalowac kiedys i czy to jest pewne ze ja go spotkam na swoje drodze?czy nie moge jakos temu zapobiec?pozdrawiam i dziekuje

Tak, słuchaj się wróżki amatorki z kafe, niech kieruje twoim życiem i podejmuje za ciebie życiowe decyzje :classic_cool:🖐️ Jak to powiedział pewien mądry człowiek - ciemny lud wszystko kupi :classic_cool:

i jescze jedno male pytanko czy widac tam jakies moje uzdolnienia za ktorymi powinnam isc i je rozwijac?

Gość andiamo
Ja również poproszę o wróżbę moja data 15.12.1973 męża 25.06.1976, z góry dziękuję :)

ja tez prosze o wrozbe ---> Co do mieszkania, to uważam, że w ostateczności będzie to zagranica. Co do studiów jest to troszkę wróżba zakazana gdyż nauczysz się - zdasz! Co do pieniędzy to właśnie według mnie przez nie się wyprowadzisz w końcu z polski, bo tu zawsze będzie tak sobie. W najbliższej przyszłości nie widze ciąży, ale może to lepiej skoro nie ułożyłaś sobie na razie życia? Widze, że poznasz faceta z którym spędzisz życie...Będzie od ciebie bogatszy. andiamo --- > A pytanie?