Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka Ania

Mężatki 2010:)

Polecane posty

Gość Mezatka Ania

Zapraszam wszystkie tegoroczne mężatkido dzielenia się wrażeniami, wnioskami, radami z tego wyjątkowego dnia:) napewno niejedna Panna Młoda skorzysta z rad i wskazówek:)

Gość tweeddy
My mieliśmy wesele 24.04.2010 r. było cudownie!! naprawdę życzę wszystkim tak wspaniałego wesela.. Udzielę odpowiedzi na Wasze pytania..

Gość Pytanie o czas
Jak zaplanować sobie czas w dniu ślubu? Makijaż, fryzura, ile czasu schodzi w domu na błogosławieństwie itd?

sesję najlepiej zrobić po ślubie, bo jednak w dzień wesela szkoda na to czasu. my mieliśmy ślub na 13:30 i na godzinkę wyrwaliśmy się na mini-sesję do parku. i cieszę się, że porządną sesję zrobiliśmy dopiero w poniedziałek - nie trzeba było się martwić o sukienkę, można było poszaleć, większy luz też był. poza tym nie chciałam tracić za dużo z imprezy. zresztą takie wyrywanie się na kilka godzin i pozostawianie gości jest moim zdaniem niegrzeczne. ale oczywiście każdy robi jak chce :) co do planu dnia to na 8 miałam fryzjera, na 10 kosmetyczkę w domu, o 11:00 ubierałam sukienkę, o 12 przyjechał mąż :) błogosławieństwo i o 12:30 wyjazd. kościół mieliśmy dość daleko, ale byliśmy na miejscu kilka minut po 13. jeszcze ostatnie zerknięcie na wystrój kościoła, pogadanie z księdzem i 13:30 początek mszy :) najlepiej zaplanować wszystko z dużym zapasem czasu. ja nawet miałam chwilkę by wypić melisę i nawet zjeść kanapkę na drugi śniadanie i pograć w farmville :D

a podróż poślubna dopiero miesiąc później. szczerze, to polecam wyjazd zaraz po weselu bo jednak jest inna atmosfera. i przepraszam, że się wcięłam w topik. dopiero teraz przeczytałam, że to dla tegorocznych panien młodych :P a ja brałam ślub rok temu.

katowiczanka- biorę ślub o 13 więc podobnie;-) no i wszystko ma prawie tak samo ustawione.

Gość Mężatka Ania
Katowiczanka dziękujemy za rady i prosimy o więcej:-) każda rada jest cenna nie tylko tegorocznych "Dziesiątek";-) może odezwą się tegoroczne kwietniowki z wrażeniami tuż po:)

Gość tweeddy
Do fryzjera umówiłam się na godz. 8.00 zeszło 1,5 h, kosmetyczka godz. 12 około 1 h też trzeba zarezerwować. Odnośnie błogosławieństwa to około 15 min i tyle wystarczy. Ślub był o 16.00, na plener wybieramy się około 10 maja jak będzie pogoda

Gość tweeddy
Odnośnie sesji bukiet ślubny wytrzymał tylko do środy, więc będziemy mieć drugi..

Gość tweeddy
myślimy w ten weekend gdzieś się wybrać a w podróż poślubną w lipcu...