Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

chce zmienic tabletki

Polecane posty

biore juz ze 2 lata bez przerw Rigevidon ale ostatnio mam straszne hustawki humoru po nim i ogolnie zle samopoczucie, zerowe libido i to chyba najwyzszy czas na zmiane tabletek Tylko co mi polecacie o jakie pytac u lekarza? chcialabym cos w zblizonej cenie do R ( teraz place 6 zl za op) Podpowiedzcie mi kobietki! Rigevidon to moje pierwsze tabletki nie mialam nigdy zadnych problemow po nich a moze poprostu wystarczy zrobic przerwe w braniu??

Gość zszywacz mały
hej:) Ja brałam regulon 5 lat, miałam straszne hustawki nastroju, stany straszne....:( Nie wiedziałam, że to od tabletek:( Zmieniłam na Qlaire. Dla mnie rewelacja, psychicznie luzik, ochota na sex wróciła. Minus to cena, brak miesiaczek- co mnie baardzo denerwuje:( Ale biorąc wszystko na szale wole dopłcic te pieniadze niz znów mieć jazdy i jakies "halo" w głowie. Spróbuj.

udam sie do lekarza nie boj sie!!!!!!! chcialam zapytac jakie kobietki biora inne anty zeby wiedzic o co moglabym zapytac Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to nie udzielaj sie w temacie....

ja biore regulon 21, ogolnie jestem osoba nerwowa, przez tabletki stalam sie tez placzliwa, zawsze znajdzie sie jakis powod do placzu. Poza tym ochota na seks zniknela ;/

cs mi sie zdaje ze wiekszosc tabletek ma wlasnie takie skutki uboczne a nie podoba mi sie powrot do prezerwatywy i wieczny niepokoj ehh...

Gość zszywacz mały
martka1987--> cos Ty taka nerwowa, kolezanka dobrze Co powiedziała- udaj sie do lekarza:) Tylko dodam, że kazde tabletki mają sztuczny składnik, który powoduje "doły" Qlaira ma ten naturalny Estradiol- i po nim ja niemam stanów depresyjnych. Biorę od paxdziernika. Idź do lekarza, i tak chodzisz po recepte. Powiedz, że masz takie stany, niech Ci przepisze co innego. Wiem, jak sie czuje człowiek, który sam ze soba nie moze wytrzymac:(

ta moja nerwowosc to wlasnie jeden ze skutkow tabletek! :(( przepraszam kolezanke... Ale tak mam zawsze nawrzeszcze na kogos wkurze sie a za chwile mi glupio za siebie i mam wyrzuty sumienia... i tak od kilku ladnych miesiecy... :(

Dobra, nic nie szkodzi, ja po prostu uważam, że forum niej est dobrym miejscem na takie sprawy - ktoś może źle doradzić itp. Chociaż z drugiej strony, dlaczego nie wymieniać doświadczeń? Więc na zgodę😘