Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddasd

Nie wiem czy On jeszcze żyje :(

Polecane posty

Gość adddasd

Mój Ukochany...wyszedł wczoraj rano z domu na zakupy...o 18 jeszcze pisał ze jedzie kupić komputer . o 21 zadzwonił z jego nr obcy facet ,znalazł jego telefon i chciał oddać...Arek przepadł. W domu też go nie ma bo dzwoniłam na domowy . Boje sie ze znowu w coś sie wpakował...2 tyg temu pobił sie na ulicy z...cyganem !! tłumaczył sie ze nie lubi cyganów a jeszce był wypity i stało sie..mial wstrzas mózgu ,szwy na wardzie i lekkie obrażenia zewnętrzne...boje sie ze tym razem go zabiją...co mam zrobić ??:(

Gość adddasd
Jestem 700 km dalej...powiedziałam o sprawie jego przyjacielowi ktory jest na miejscu . On będzie dzwonił w razie czegoś . Z reszta posterunek ma pod nosem... Bardzo sie boje...On balansuje na krawędzi !! nie wiem gdzie ejst, co sie z nim dzieje...boje sie ze stało sie najgorsze !!!!!!!!!!

Gość fbrnryhtynty
dobrze tak choojowi, jak taki rasista z niego!!!!

1) Zadzwoń do jego znajomych, rodziców czy nie ma go u nich. Tylko nie rób paniki, powiedz, że nie możesz z nim skontaktować się dlatego dzwonisz. 2) Zadzwoń do szpitala ( szpitali) czy ktoś o takim i takim imieniu i nazwisku nie został wczoraj przyjęty. 3) Jeśli punkt 1, 2 nie spowodują, że go znajdziesz -zgłoś na policji zaginięcie.

Gość adddasd
właśnie obdzwaniam szpitale...jezu boje sie najgorszego :( on mieszka sam...w jego rodzinym domu nie odbieraja bo są w pracy a na komórki nr nie mam :(

Gość 3425433
Moze poprostu zapil ? Komorke mogl zgubic... Jakby nie bylo,wszystko sie napewo wkrotce wyjasni. Ja zadzwonilabym sama gdzie sie da,a nie liczyla na jego kolege....

Gość adddasd
Nie wiem co sie dzieje !! w szpitalach nie odbieraja telefonów !!

Gość 3425433
Moze leczy kaca i niedlugo sie odezwie..........

Gość adddasd
dzwonie po szpitalach jak narazie... jego kolega to bardzo mądry facet, mozna na niego liczyć...zaraz wyjde z siebie

Gość rhjryjtr
może się puścił z cyganka, ma cię w doopie i tyle daj sobie spokój

Gość adddasd
jego domowy jest teraz zajęty...nie wiem czy ktoś dzwoni do niego czy on wrócił i rozmawia :( juz sama nie wiem !!

Gość 3425433
Nie warto sie tak przejmowac facetami.Piszesz,ze pije,bije sie na ulicy.....widzisz z nim przyszlosc ? .....

Gość adddasd
Jesteście bez uczuć ?? To człowiek taki sam jak każdy z was !!! a ja tego człowieka kocham i jaki by nie był to martwie sie o niego !!!!!!!!!!

Gość adddasd
pije ale niezbyt czesto...a wczoraj był na mieście autem - jak prowadzi to nie pije...nie wiem co sie moglo stać :( był z kolega w sklepie bo kupowali komputer a potem zgibił telefon i od tamtej pory słuch o nim zaginąl

Gość 3425433
Nie wiadomo tylko czy on martwi sie tak o Ciebie...co on robi oprocz picia i bojek ? Nic nam dobrego na jego temat nie napisalas,wiec nie dziw sie..............

a ty masz uczucia siedzisz na kafe i szlochasz a co my mamy zrobić ? pojechać i go szukać? czy może w ramach protestu przykuć sie do kaloryfera wez sie ogarnij i jedz sama szukaj

Gość adddasd
Narazie obdzwaniam wszystkie szpitale . w żadnym go nie ma a dzwonilam juz do 3... on jest dobrym człoiwiekiem - dlatego go pokochałam...ale ma swoje słabosci jak każdy...wiem ze jego postepowanie jest złe !! ale ostatnio obiecywał zmiany a ja w to uwierzyłam :( nie wiem co zrobić...normalna osoba na moim miejscu by go zostawiła...ale my sie kochamy !!! :(

Gość 3425433
Zadzwon wiec na policje.Moze go zatrzymali np.

Gość kolejna podpucha
czy to nie ta znudzona trójka ,która w pracy się nudzi i wymyśla te prowo? To nie wy pisaliście jako dziewczyna która olewa gimnazjum i nie poszła na testy?