Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddasd

Nie wiem czy On jeszcze żyje :(

Polecane posty

Gość kolejna podpucha
obdzwania szpitale a co minutę ukazują się jej posty? :)

Gość niech autorka poprosi cyganke
by jej z kart powrozyla

Gość 3425433
szczery jak zwykle weszy za prowokacja

Gość adddasd
To nie jest śmieszne !!! Myślałam ,ze ktoś mi poradzi co robić...ale widze ze ludzie lubią sobie kpić ze wszystkiego i wszedzie szukają prowokacji .

Gość kolejna podpucha
już Ci poradzili.Czego więcej oczekujesz?Mamy włączyć się w poszukiwania?

Gość kiszona
Współczuję Ci :( jezeli ze szpitalami nie wypali..tzn..jezeli Jego tam nie ma i jezeli jego rodzice nie bedą mieli zadnych informacji to moze faktycznie pojdz na policje?? nie wiiem juz :( ja bym tak zrobiła pozdrawiam !

Gość najwiekszym śmieciem
największym śmieciem jest ten kto innych wyzywa od śmieci, poza tym starterka za kogo ty sie uważasz? jesteś żałosną hipokrytką która rzuca stereotypami - cyt. "pewnie nosisz białe kozaczki tylko takie oglądają sie za takimi zerami, bo facetem go nazwać nie można....." a ciebie to czym można nazwać? nie jesteś nic lepsza od ludzi którymi tak gardzisz...wręcz przeciwnie może oni mają w sobie więcej empatii niż ty

Gość adddasd
znalazł sie...miał w nocy wypadek autem :( całe skasowane :( napisał ze nic mu nie jest i sie odezwie później :(

Gość natalenkaa85
Zabawne, że też komuś chce się takie rzeczy wymyślać:/

Gość najwiekszym śmieciem
starterka no to niestety musze cie rozczarować - nie tylko nie jesteś lepsza ale wręcz przeciwnie jesteś zakłamaną osobą, hipokrytką - żałosna adddasd to dobrze ze się znalazł i nic mu nie jest

Gość adddasd
najwiekszym śmieciem - dziękuje ,że chociaz Ty mi wierzysz...:( To wszystko mnie przerasta...ciagle jakiś pech...jak on nikogo nie pobije to jego pobija , a teraz ten wypadek...mógł wrócić do domu przecież... a nie wrocił :( zostawić go ?? nie moge !! nie umiem :( w dodoatku w takiej sytuacji...

Gość adddasd
Napisał normalnie z tego numeru z ktorego zwykle dzwoni do mnie . Jakoś go widocznie odzyskał od tego faceta ktory go znalazł...nie wiem jak to sie stalo, nie mam pojecia :( nic jeszcze nie wiem !!! napisał 2 wiadomości i telefon znowu wyłączony :(

Gość natalenkaa85
Normalnie jak jakiś kryminał, tajemniczy ludzie, telefony i wiadomości:D

A mi sie wydaje ze twoj luby zachlal pałe. Ktoś mu zakosił telefon i teraz sobie z Ciebie jaja robi. O ile ta cala historyjka to prawda w ogóle:-O

Gość kolejna podpucha
może jednak to nie on pisał,tylko ten facet!!!! :)

Gość my ,cyganie
zawsze tak robimy jak ktoś nas wkurza . Mamy Twojego obszczymurka i jak nie podasz hasła - to zamienimy go w cygana ,zeby zobaczył jak wyglada świat z naszej perspektywy . I nasza dyżurna cyganka wywróżyła mu z fusów ,ze bedzie miał dziś ciekawy dzien - szykuja sie wielkie zmiany . no , masz do nas numer ? zadzwoń teraz

Gość hahajajaja
coś mi się wydaje że on kręci-pewnie nieźle się zabawił i pijany wracał z imprezy to rozwalił auto.Żal mi Cię dziewczyno-zrób coś z tym,bo się wykończysz.Może idźcie razem do psychologa?

Gość adddsad
wymusił pierwszenstwo...juz jest w domu. Jego kolega ma złamana noge . auto całkowicie skasowane . On ma tylko jakieś siniaki i noga go troche boli :( wypił wczesniej dwa lyuki alko i alkomat wykazał 0.02 mg we krwi . Nie mam siły...on ciagle sie w coś pakuje !! ma 28 lat i jest tragedia bo jak nie bójki to wypadki !! chciał mnie zostawić bo stwierdził ze nie zaśługuje na mnie...nie pozwoliłam mu :( jesteł zła ze zakochałam sie własnie w nim !! nie moge go nie pocieszać :( chodź jestem wściekła za to ,ze ma taki głupi charakter...przeciez mógł kogoś zabić ;(

Gość adddsad
jak ja mam to zrobić skoro go kocham :(

Gość TH is IT OM
Nie masz mózgu

Gość aws
świetna bajka....może dziesięciolatek to przyjął ale nikt normalny

Gość adddsad
policja tu juz nic nie pomoze :( Będą kłopoty :(:(:( wymusił pierwszenstwo i facet lezy w szpitalu..jego kolega takze - ze złamana nogą :(:( Arek się załamał... Nawet ze mnie nie za bardzo chce rozmawiac...jest wściekly i zaczyna mi wypominać różne rzeczy zupełnie nie majace zwiazku ze sprawa:/ ale rozumiem jego zdenerwowanie ....co ja mam zrobić...dzwonilam do mojej mamy bo jest za granica :( ona mowi to co inni "zostaw go" !! chyba bym umarła :(