Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i'm on a boat

Jak sprawdzić czy podobam się dziewczynie?

Polecane posty

Gość i'm on a boat

Jak moze zachowac sie dziewczyna jesli ja zapytam czy sie jej podobam/podobalem? Powie mi prawde? Bedzie zła że pytam? Wysmieje mnie? Istnieje spora szansa, że tak jest ,jednak nie jestem pewien czy to dobry pomysl. Jest jakis inny sposob na dowiedzenie sie tego?

Gość i'm on a boat
no tak faktycznie dojrzale...

Gość marciax
zależy ile macie lat, jak odpowiednio dużo to będzie zdziwiona ale powinna odpowiedzieć. No chyba że to jeszcze ten wiek, kiedy wyśmieje sama, albo jej koleżanki, wtedy chyba rzeczywiście lepiej przez kolegę

zła?- nie powinna byc zła. wysmiac?- to zalezy do wieku. nastolatka zasmieje sie,itp. Możesz zapytac:) Możesz to wyczytac mniej więcej z zachowania..jak rozmawia, patrzy w oczy, uśmiecha się itp. Lubi przbywac w twoim towarzystwie to znak, że podobasz się jej:)

Gość TH is IT OM
To się wie Np jak widzę w ich oczach że widzą we mnie brzydala

Gość i'm on a boat
No jest taki problem ze ona jest przekonana ze jej nie lubie, wiec mi troche glupio umowic sie z nia na spacer i pogadac^^ tym bardziej ze zna mnie i wie ze bez powodu tego nie zrobie. Mamy po 19 lat, wiem ze jak ja poprosze o to to nikomu nie powie o tej rozmowie. Nie chce zeby doszlo do sytuacji w ktorej ona sobie pomysli "co on sobie myslal gdy zadawal to pytanie"