Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igafiga8888

DO FACETÓW- ilosc partnerow dziewczyny

Polecane posty

Gość pele z filmu hehee
dlamnie ma to wielkie znaczenie jak dziewczyna przedemną miała by Bóg wie ile facetów. Mi w dziewczynie zależy na tym by nikt inny nieznał jej tak jak ja sam i wkurzył bym sie bardzo gdybym dowiedział sie o czymś nieciekawym co robiła zanim zostaliśmy razem :)

Gość blachara nie blachara
a ja bym nie chcial miec np. dziewczyny, ktora juz miala czlonka w odbycie. to oblesne

Gość igafiga8888
nie wime co robic. bo jak powiem to bedzie zle a jak nie i sie dowie to jeszcze gorzej. Boje sie z etak czy siak mnei zostawi a wtedy to nie wime co ze soba zrobie... zaluje ze nie powiedzilam tego odrazu wtedy by juz bylo po wsyztkim a teraz to to wsyztko pewnie popsuje;/

Gość a czemu o tym drugim
nie powiedzialas. czyzby to byl przygodny sex albo seks bez zwiazku?

Gość igafiga8888
raczej to drugie.

Gość igafiga8888
kurde bylam mloda glupia klapki na oczach. pogubilam sie w tym co robie tera ztego zaluje. wole o tym nie mowic. ale zakochalam sie i zaczyna mnei to coraz bardziej gryzc.

Gość igafiga8888
edit-> ale zakochalam sie w moim obecnym chlopaku i wlansie zaczyna mnie to coraz bardziej gryzc.

Gość igafiga8888
no 2 a powiedizlam o jednym tym z ktorym bylam pare lat a o tym drugim nie.

Gość spora roznica
bo to jednak byl seks bez milosci czyli cos radykalnego

to jak dopiero si ęzakochujesz, to krótki staż macie, lepiej miłość budować na szczerości niż kłamstwie. Powiedz i wyjaśnij. Poza tym 2 to nie tak dużo jak na dzisiejsze czasy. Moja dziewczyna ma większy przebieg, ale taką ją pokochałem i nie przeszkadza mi to.

Gość igafiga8888
zakochac to sie zakochalam w nim juz dawno. tylko ze na poczatku naszego zwiazku uwazalam ze kazdy ma prawo do swoich sekretow i nie mam obowiazku mowic mu o tym o czym sama bym wolala zapomniec. ale niestety teraz go kocham barzdo mocno i ta mysl zaczyna mnie coraz bardziej dobijac. niechce zeby sie ode mnie odwrocil i mnie zostawil.

Gość a ja jestem prawiczkiem
i chcialbym tylko dziewice

Gość igafiga8888
np w moim przypoadku gdyby on cos przede mna zatail z zycia ktore prowadzil zanim mnie poznal. to nie mialoby to dla mnei wiekszego znaczenia. i takbym z nim byla bo liczy sie dla mnei tu i teraz, czy jest teraz wobec mneis zczery czy mnei kcoha w 100% czy nigdy mnei nie oszuka, nie zdradzi. ale widze ze dla was facetow jednak ma to duze znaczenie ilu ich bylo. i cholera wie co robic