Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczba pierwsza

mam doła

Polecane posty

Gość liczba pierwsza

i tak strasznie nie chce miś ie do pracy iść. Najchętniej to bym wyszła z domu i poszła przed siebie, bez celu. Mogę wziąć urlop na żądanie bo mam do tego prawo ale mam głupie wrażenie tak jak bym była w szkole i szła na wagary. Dziwna jestem. Ale nie wiem czy wysiedze te 8 godzin, płakać mi się chce normalnie.

Gość co sie stało?
napisz, co się stało

Gość torturełe orencz
ja tak samo, od jutra wolne a ja mam mega lenia, w dodatku dzisaj najgorszy dzien tygodnia w pracy. i tez zastanawiam sie czy isc do roboty ale jakbym dzis nie poszla bylby mega kwas.

Gość liczba pierwsza
nic, i właśnie o to chodzi że nic się nie dzieje, nawet nie mam po co wracać do domu, nikt na mnie nie czeka,nie chce mi sie nawet o tym wszystkim pisać, od razu wyjdzie że się użalam nad sobą, żebym się ogarnęła i coś zrobiła ze swoim życiem, bo nikt tego za mnie nie zrobi. A ja po prostu nie potrafię.

Gość torturełe orencz
no ale z drugiej strony nie ma takiego kwasa co by sie potem nie spusci:classic_cool: co myslicie, isc czy nie isc??:classic_cool:

Gość Dlaczego praca was tak meczy
Tyle ludzi chcialoby miec prace.

Gość torturełe orencz
autorko co ty, nie lam sie. Masz kryzys, kazdy czasem ma. Pomysl o tym, ze w gruncie rzeczy nie jest tak zle - masz prace, masz za co zyc, pewnie jestes ladna. A to ze w domu nikt nie czeka.. No pewnie to nie jest najprzyjemniejsza rzecz na swiecie, ale po pierwsze nie ma tego zlego, bo i tutaj znajda sie plusy tej sytuacji, a po drugie i to sie pewnie w koncu zmieni:)

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
nie łam się, idź do tej pracy (choćby po to żeby nie siedzieć samej i użalać się...)a potem zaproś koleżankę na ciacho i wygadaj się

Gość liczba pierwsza
a komu sie chce po 22 na ciacho chodzić?

Gość liczba pierwsza
i to nie jest tak ze praca mnie męczy, cieszę się że ją mam, bo kilku moich znajomych już dłuższy czas nie moga niczego znależć(choć z drugiej strony szczyt marzeń to to nie jest). Chodzi o to że dziś nie wiem czy dam rade wysiedzieć. nie mogę się rozpłakać w pracy, na przerwę też nie w każdej chwili mogę wyjść