Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia198888

pozytywny wynik

Polecane posty

hej... dzis jak wstalam i poszlam na siusiu do lazienki zauwarzylam na papierze sluz lekko czerwony? czy to plamienia ?

Zrob sobie bhcg i sprawa bedzie jasna,bo tak zwariujesz.Moj lekarz tez nie wiedzial,a jednak beta wyszla mi ,ze okolo 5 tydzien.

Gość owulacja123
Zr.ob koniecznie bhcg, mnie też lekarz powiedział że żadnej ciąży nie ma o okazało się że to 5 tydzien, niestety dzieciątko urodziło się martwe. Teraz już kilka miesięcy starań i nic. Ostatnie dni bardzo pracowite i też wypróbowana polecana pozycja - na efekt muszę poczekać jeszcze prawie dwa tygodnie, ale będę tu z Wami. Gosia życzę powodzenia i leć na betkę - oczywiście daj znaćco wyjdzie. Ja zawsze chodziłam do szpitala i tam odpłatnie robiłam, a wynik miałam po trzech godzinach.

Gosiu lekarz mogl nie widziec ale powinnas wziasc ta luteine ona podtrzymuje ciaze i jezeli jest dzidzia to moze zapobiec poronieniu

spokojnie. odczekaj jeszcze ze dwa tygodnie i idz znow na USG. jak poprzednio nie bylo widac to na nastepnym juz bedzie. jesli testy wychodza Ci pozytywnie to nie ma bata, powinnaś byc w ciąży. jakie proszki na wywołanie okresu dostałas? Jesli Luteinę to bierz ja i tak, stosowana w ciązy pomaga ją podtrzymac :)

mowicie ze moge isc do szpitala i tak od reki zrobia mi to badanie? i o co mam poprosic ze chce badanie krwi czy jestem w ciazy? nigdy tego nie robilam

Gość gosia gratuluje
Gosiu idziesz i prosisz o badanie poziomu bthcg. Spokojnie:) ja trzymam kciuki za ciebie. nie widzialam ze to luteine ci przepisal gn, kolezanka powyżej ma racje..bierz ją.. jesli to ciąża to ona ja podtrzyma a jesli jej nie ma to wywoła @. Takze nic złego sie niestanie dziecku a tylko ten lek pomoże.. bo w ciąży to Ty napewno jestes:)

Gość owulacja123
Gosia i jak? Robiłaś bhcg?? Podziel się wynikami!!!

Gość gosia gratuluje
Gosiu czekamy na waid. od Ciebie :)

nie robilam nie mialam kiedy praca :( jutro mam wolne moze skocze ale mysle ze poczekam za skoncze brac ta luteine i jak pojde do lekarza juz sama nie wiem... zobacze jutro rano

hej wszystkim!! denerwuje sie jak przed jakims warznym egzaminem za godzinke lece po wynik bhcg.. skonczylam brac narazie luteine bo lekarz kazal przez 5 dni narazie @ nie widac...

Gość thnm
napisz koniecznie jaki wynik!! :)

Mam juz wynik 642.54 mlU/mL z tego co patrzylam w necie to wychodzi 2-3 tydzien przed wynikami zrobilam trzeci test i wyszedl na tak!!

hej wszystkim... dawno nie pisalam za duzo mialam na głowie najpierw szpital bo pojawily sie plamienia w 6 tygodniu nio i niestety ciaza zagrozona. pozniej nasz ślub. teraz jestem w polowie 11 tygodnia jutro mam usg. tak strasznie boje sie przed kazdym usg. jutro beda wyniki pierwszych takich dokladniejszych badan mocz glukoza takie tam. bedac w szpitalu mialam takie nieszczescie ze lerzalam na sali z dziewczynami ktore byly po obumarlej ciazy. dziwne mysli chodza mi po glowie od tego sluchania.ale mam wielka nadzieje ze u nas bedzie wszystko oki. pozdrawiam

My juz po badaniu. wszystko oki maluszek rosnie jak potrzeba. wiergal nóżkami jak szalony. myslalam ze dzis juz zobaczymy jaka płec ale nestety nie chciało pokazac.

gosia - w 12tc narzady plciowe chlopca i dziewczynki sa niemal identyczne:) wiec i tak wynik bylby malo wiarygodny:)

dzisiaj powinnam dostać okres, ale nie mam. przed wczoraj robiłam test quick vue ( ale nie z rano,kolo południa) wyszedł negatwny. stosunek był w dni plodne i w okolicach owulacji.topu wynik Czy mozliwe ,że na dwa dni przed spodziwana miesiaczka,a 10 dni po stosunku pokazał wynik ni eprawidłowy? Od kilku dni mam problemy z zoładkiem ,przelewani itp oraz mdłosci- przeciez tak szybko nie mam objawow ciazy.Piersi mnie nie bola,od czasu do czasu jajniki jak na okres.Co mam o tym myslec?

poczekaj na okres jak sie nie zacznie to zrobj jeszcze raz test. mi testy wychodzily pozytywnie 14 dni przed okresem wszyscy sie dziwili i pisali na forum ze ne mozliwe. zrobilam badania krwi betahcg. nawet lekarz nie widział pecherzyka. a pozniej po tygodniu juz zobaczyl.

hej dziewczyny u mnie juz 18 tydzien... dzidzia juz kopie odziwo czulam juz ruchy w 16 tygodniu bardzo wczesnie. ale plecy masakra mam dosc bola jak cholera... tez tak macie?