Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa jestem troche

Chcę zwiedzić świat i potrzebuję osobistego tłumacza, przewodnika, gdzie takie

Polecane posty

osoby się znajduje? Za co tez powinnam jej zaplacic i ile. Wystarczy jej oplacic podroz, noclegi i jedzenie czy naleza sie jeszcze dodatkowe koszty?

O matko, chyba żartujesz???????? to angielskiego się nie nauczyłaś? myslałam że to standard dziś w szkołach...

Gość cotywygaduuuujeeesz
Nie znam nikogo, kto by znał cały świat, możesz wynająć przewodnika, ale na ogół są specjalistami od konkretnego kraju, czy miasta. Tłumacza? Jednego? Myślisz, że ktoś zna wszystkie języki świata? :D A poza tym i tak cię nie stać, opłacenie tłumaczowi noclegów i posiłków to jest MINIMUM, do tego należy się honorarium za każdą przepracowaną godzinę (a tłumacze biorą około 100 zł za godzinę).

Nauczyłam się francuskiego i węgierskiego a angielski znam w stopniu podstawowym, także pieprz się tępa kobieto :)

Stać mnie na to, żeby wziąć taką osobę ze sobą i dodatkowo dac jej nie więcej jak 1500 zł Może jakiś student czy cuś

Gość :) Studentka z Krakowa
O to ja chetna jestem :) Angielksi i niemeicki w paluszku. Do tego troche wloskiego i francuskiego (3 lata nauki) :)

Gość to byloby dobre
ja bym za darmo pojechala, to ze nie place za nic jest juz DUZO a niestety wycieczki sa drogie, nie mam na mysli tu egiptu ale np amerykę poludniowa, nowa zelandie, moskwe czy australie, za taka okazje to moge nawet posilki przygotowywac

Gość notoniemaszszansss
No to szukaj amatora, który będzie chciał się załapać na darmową wycieczkę. Żaden zawodowy tłumacz czy przewodnik z tobą nie pojedzie, przykro mi.

Gość hahahahaha ja nie moge
babsztyl myslał że wynajmie przewodnika,któremu zapłaci dachem nad głową i miską żarcia,noja nie mogę,padnę tu chyba,ale idiotka z ciebie

Gość hahahahaha ja nie moge
zawodowego przewodnika,i ze on jeszcze bedzie jej wdzięczny,po za łażenie dostanie jesc i bedzie miał gdzie spac.zabiłas mnie kobieto swoim debilizmem,pozdro

Gość buuuhahahahahahaaaaaaaaaaa
no co poradzisz, takich idiotek jest pełno :D

Gość o zesz w morde jeża
uzbierała parę złotych i postanowiła zwiedzac swiat z zawodowym przewodnikiem,któremu zapłaci za nocleg i wyżywienie,ja pierdolę,ona mysli że zawodowi przewodnicy to takie wegetujace w miejscu umierające z głodu łajzy które czekaja by ktoś ich zabrał w podróż i dał jesc,i oni bedą szczesliwi,no zesz słów brak

A ja bym chciała, nawet za opłacenie wyjazdu :) Pisze się :)

Gość buuuhahahahahahaaaaaaaaaaa
No i teraz sie bedą zgłaszać cipki, które świata na oczy nie widziały, ale wyprawa za darmochę je kusi :D Ciekawe, co pokażecie autorce w krajach, w których same nie byłyście :D:D:D

Cipko Buahahahaha :] wyobraź sobie, że zwiedziłam Europę i część Azji więc jakieś pojęcie mam :) Podróżowałam zawsze sama organizując sobie wyjazdy, a nie z biurami podróży :) I dobrze wiem, że z tej oferty nic nie będzie więc daruj sobie swoje teksty :) Śle pozdrowienia z Krakowa dla Zapiździowia Wielkiego :)

Gość buuuhahahahahahahaaaaaaaaaaa
Plus za poczucie humoru, Studentko :P

Buźka :]