Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuviuhionho

Problem z drzewiek bonsai, ma ktos ? pomoze ktos ?

Polecane posty

Gość vuviuhionho

Od pewnegp czasu spadaja mu coraz czesciej liscie, w jednym miejscu jest juz lyse.Martwie sie , mam je od niedawna. Norlamnie podlewam co 2 dzien, bo gdy podlewalam czesciej mialo zbyt mokro i pojawial sie na nim grzybek ;/ zmienilam mu tez ziemie, jakies 2 tygodnie temu, poniewaz tamta byla juz bardzo obrzydliwa, po zmianie zmiemi bylo mu troszke lepiej chyba, liscie wczesniej odpadaly i teraz tak samo. Rosna mu tez nowe ladne zieloniutkie listki, ale nie wszedzie, nie wiem moze na te co odpadaja, trzeba czekac na nowe. Tam gdzie odpadaja lodyga jest trpszke ciemniejsza , znaczys ie koncowka, i taka jakby sucha. Nie wiem, to drzewo to moze listki norlanie opadaja im jak akzdemu innemu, a potem rosna znow.Poza tym z drzewkiem ejst wszsko ok , tylko chdozi mi o te listki. Ale zeby ta pora roku mu odpadaly ;/ dziwne .Szukalam na forach, pytalam, ale nikt nie odpisuje, i nigdzie etz nei dostalam pasujacych do problemu informacji.

Gość vuviuhionho
halllooooooooo

Gość bez sensu to wszystko
jak wygladaja liscie ktore spadly?

Gość kalinkaeeeeeeeeeeeee
jak chcesz napisz na moje gg 13643914 pogadamy o tym drzewku byc moze wiem co mu jest

Gość vuviuhionho
liscie niektore sa troche wyschniete(uchniete) a niektore calkiem normalne. Nie wiem zastanwiam sie moze ma za malo swiatla , ja mam tylko z rana slonce w pokoju, a potem juz nie ;/ Drzewko stoi na polce przodem do okna, na parapecie neistey stac nie mzoe poniewaz jest za duze, a ja mam za maly parapet