Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna o ładnych włosach

Co byście zrobiły gdyby facet najpierw was olał a później szukał kontaktu

Polecane posty

Mam dokładnie taką sytuację, facet najpierw mnie totalnie olał w sensie przestał się odzywać z dnia na dzień. A teraz po paru miesiącach głuchej ciszy zaczął mnie bombardować smsami i telefonami. Oczywiście był aktywny na necie więc wiem że nic mu nie było. Tłumaczy sie że po prostu zgubił mój nr a teraz nagle znalazł. Mi wogóle już nie zależy na tej znajomości więc nie wiem czy mu to dokładnie nakreślić czy po prostu olać jak on mnie.

Gość ratunek w drodze
ja miałam taką sytuacje wielokrotnie.. kiedy facet przychodził do mnie z kwiatami, przepraszał i tłumaczył o co chodzi, to dawałam szanse. ale później tłumaczył już tylko przez gg/telefon... wtedy też dawałam szanse.. a teraz ostatnio znów to samo, odezwał się z pytaniem "co u Ciebie? :)" nast. dnia "jak sie masz? wszystko ok? :)" - nic nie odpisywałam... no i zaczęło się błaganie, prośby o wybaczenie itp. :o (on ma zaburzenia osobowości i wiem, że nie udaje, tylko serio się męczy) z tym, że ostatnio jak zerwał ze mną kontakt potraktował mnie jak śmiecia... powiedział mi, że jestem dla niego nikim i mnie nie chce i nie potrzebuje w swoim życiu, bo moja miłość jest odpychająca :o:o:o dlatego powrotu nie będzie... ja zawsze szanowałam jego uczucia, nie pozwalałam mu się czuć samotnie, jak był smutny rozmawiałam z nim w środku nocy, zawsze mógł na mnie liczyć... zresztą on ma swoich przyjaciół, wiec niech do nich spdala.

Gość szuka naiwnej do przelecenia

Gość to normalka
facet łowi i kolekcjonuje naiwniaczki

No właśnie wkurza mnie to mega, i nie wiem czy mu odpalić tak dosadnie co o tym myśle, bo później mnie to będzie męczyć :/

Gość pseldolozka
sama nie wiem... kilka miesiecy temu mialam taka saa sytuacje - zakochalam sie w nim, a on tak po prostu zamilkl...i mial juz inna... :o Nie wiem co bym zrobila, gdyby kiedys sie odezwal bo ciagle jeszcze o nim mysle... najrozsadniej byloby tez go olac, ale czy potrafilaym sie oprzec... :/ no ale on sie juz nie odezwie to pewne i dobrze, nie bede miala dylematu :D A jesli Tobie nie zalezy, to mysle ze bardziej wkurzy go totalne olanie, niz wykrzyczenie mu wszystkich pretensji. Jesli juz chcesz sie odezwac to moze lepiej napisac cos w sposob ironyczny, sarkastyczny, taki zeby odczul ze to ze do ciebie napisal nie zrobilo na tobie totalnie zadnego wrazenia i nie zyczysz sobie ponownych wiadomosci z jego strony i to wszytsko z usmiechnieta buzka na koncu :P

Gość ratunek w drodze
ja myślałam, żeby mojemu sprawić przykrą niespodziankę w postaci zadania ciosu, który zaboli go najbardziej: powiedziałabym mu z iloma w tym czasie sie całowałam i ilu mnie dotykało(jest na tym punkcie chorobliwie zazdrosny, odczuwa ból psychiczny i fizyczny na samą myśl o tym) dodałabym, że wszystkie orgazmy z nim udawałam, poza tym jest beznadziejny w łóżku, kiepsko całuje i ma małego pena. fizycznie też mi się w ogóle nie podoba - tu wymieniłabym wszystkie jego wady wyglądu i dodałabym, że jego charakter to porażka, słyszałam od jego znajomych opinię, że mu odbiło, bo się przechwala i wywyższa, chociaż tak naprawdę niczym się od nich nie różni. tylko boje sie, że takie teksty mogłyby go dobić i popełniłby samobójstwo :o:o:o jak ma mi dokopać to jest mocny w gębie, ale kiedy ja go gnoje, to sie robi taka ci.pka smutna, biadoli że życie jest bez sensu i najwyższy czas je skończyć(miał próby samobójcze za sobą z bardziej błahych powodów...) dlatego nie wiem, czy dać mu jeszcze szanse, chociaż w ogóle sie nie stara, albo olać? :o

Gość południe już za mną
ehhh faceci najpierw olewają jak wpada im w oko inna a potem jak się nacieszą tamtą szukają kontaktu znowu:DJak masz ochotę to go pomęcz i potraktuj jak On Ciebie.

Gość ffgfhfds
Foka to trochę długo zajęły mu te przemyślenia :) Miałam podobną sytuację - dałam szansę, olał ponownie :) Zrobisz jak uważasz, ale dla mnie to nie ma najmniejszego sensu. Nie odzywać się, nie odpowiadać na tel,smsy i po sprawie

Gość szuka naiwnej do przelecenia
napisz mu zeby sobie znalaz inna naiwna do ruchania albo udal do miejsca gdzie takie uslugi sa swiadczone :P